Στα δικαστήρια για ξυλοδαρμό ο Τζόνυ Ντεπ: Ποια διάσημη το θύμα του ηθοποιού [φωτο]

Ποια κατηγορείται ότι ξυλοφόρτωσε ο Τζόνι Ντεπ;

Ο Τζόνυ Ντεπ σήκωσε χέρι στην γυναίκα του Άμπερ Χερντ που δεν είχαν κλείσει καλά καλά 15 μήνες γάμου.

Το διάσημο ζευγάρι έριξε τίτλους τέλους έπειτα από 15 μήνες γάμου κι η 30χρονη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές.

Η καλλονή Άμπερ Χερντ πήγε την Παρασκευή σε αμερικανικό δικαστήριο με μελανιές στο πρόσωπο και ντυμένη στα μαύρα και κατήγγειλε ότι ο 52χρονος χολιγουντιανός σταρ Τζόνυ Ντεπ την έκανε τόπι στο ξύλο, υποστηρίζοντας μάλιστα πως είναι θύμα επαναλαμβανόμενης ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, η Άμπερ Χερντ φέρεται να κατέθεσε στο δικαστήριο ότι το βράδυ του Σαββάτου ο Τζόνι Ντεπ την χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια προσπάθησε να της δώσει χρήματα προκειμένου να μην αποκαλύψει ποτέ ότι την χτύπησε.

Η ίδια βέβαια δεν έκλεισε το στόμα της. Μετά την αίτηση διαζυγίου πήγε στο δικαστήριο έχοντας και αποδεικτικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, φέρεται να έδειξε στους δικαστές μια φωτογραφία η οποία, σύμφωνα με την ηθοποιό, τραβήχτηκε λίγη ώρα μετά την επίθεση.

Όπως έγινε γνωστό, φέρεται να είπε στους δικαστές πως ο σύζυγός της, «έσπασε» πάνω στο πρόσωπό της το iPhone του όταν την είδε να μιλάει στο τηλέφωνο με μια φίλη της, ενώ ισχυρίστηκε ότι έχει και βίντεο από τον ξυλοδαρμό.

Μάλιστα, ζήτησε να επιβληθούν περιοριστικά μέτρα σε βάρος του Ντεπ, υποστηρίζοντας ότι αποτελεί μια άμεση απειλή για την ίδια καθώς, όπως είπε στο δικαστήριο, την έχει χτυπήσει πολλές φορές. Λίγες ώρες αφότου η Χερντ πήγε στο δικαστήριο, οι δικαστές ανακοίνωσαν ότι ο ηθοποιός πρέπει να μην πλησιάζει το θύμα σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Διαβάστε σε ποια δολοφονία είναι μπλεγμένος ο Τζόνυ Ντεπ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.