Τέλος το Λόγω TiVis: Πώς αποχαιρέτισε η Καινούργιου, αμηχανία Καλλιμούκου [video]

Πώς ολοκληρώθηκε το Λόγω Tivis, τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ποιο το αμήχανο σχόλιο της Αντωνίας Καλλιμούκου;

Η Κατερίνα Καινούργιου στην αποφώνησή της δεν στάθηκε στους λόγους για τους οποίους η εκπομπή έριξε νωρίτερα αυλαία.

Η Κατερίνα Καινούργιου ευχαρίστησε τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από την κάμερα και ευχήθηκε σε όλους «καλή συνέχεια».

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Alpha τους οποίους νοιώθει οικογένειά της και τέλος ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Και δεν έκλαψε όπως είχε υποσχεθεί νωρίτερα.

Χωρίς δάκρυα αλλά με πολλά ευχαριστώ ολοκληρώθηκε στον Alpha η πορεία του Λόγω Tiviς.

Σύσσωμη η παρέα – με τον Αντώνη Βλοντάκη να επιστρέφει κι εκείνος για το φινάλε της αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές, με την εκπομπή να ρίχνει οριστικά αυλαία νωρίτερα από το υπόλοιπο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε το άγχος της τα τελευταία λεπτά, ωστόσο παρέμεινε χαμογελαστή ως το τέλος, εξάλλου η ίδια έδωσε ραντεβού για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

«Ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι που λέγεται Λόγω TiViς έφτασε στο τέλος του. Ολοκληρώνεται λίγο νωρίτερα, έτσι μου αρέσει να το λέω, ούτε κόβεται, ούτε σταματάει.

Θέλω να σας πω το εξής: είναι μία εκπομπή η οποία αγαπήθηκε πάρα πολύ κι από εμένα προσωπικά και από όλους τους συνεργάτες. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα τελευταία 6 χρόνια βρίσκομαι στο δυναμικό του Alpha και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό, διότι για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντικό να αγαπάς αυτό που κάνεις και να δουλεύεις με υγιείς ανθρώπους και ωραίους. Κι εγώ αυτά τα τελευταία χρόνια στον Alpha νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου, με έχουν αγκαλιάσει τόσο πολύ, έχω τέτοιο συναισθηματικό δέσιμο με τον συγκεκριμένο σταθμό που είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω και εγώ στο δυναμικό του και είμαι ένα από τα παιδιά του. Αγαπημένοι μου τηλεθεατές, το πιο μεγάλο ευχαριστώ θέλω να το πω σε εσάς που όλα αυτά τα χρόνια με στηρίζεται και στηρίζετε τις εκπομπές στις οποίες συμμετέχω, αλλά και φέτος με στηρίξατε σε αυτό το επαγγελματικό μου βήμα που ήταν το ένα σκαλάκι παραπάνω για εμένα.

Ξέρετε πόσο αγαπάω αυτό που κάνω, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, εύχομαι να περάσετε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι, ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, να ξεκουραστείτε, να ανανεωθείτε και θέλω κι εγώ να ανανεώσω το ραντεβού μαζί σας με τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Καλό καλοκαίρι, να περάσετε όμορφα, φιλάκια πολλά, σας ευχαριστώ όλους» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου κλείνοντας το Λόγω TiViς με ένα φιλί και το τραγούδι του Γιώργου Δημητριάδη «Όσα μου έχεις χαρίσει».

Λίγο νωρίτερα μια ερώτηση της Αντωνίας Καλλιμούκου έκανε την Καινούργιου να χάσει τα λόγια της.

Η Αντωνία Καλλιμούκου ήταν η τελευταία προσθήκη στην παρέα του Λόγω TiViς, αλλά παλαιά γνώριμη στους τηλεθεατές του Alpha. Ο λόγος για την Αντωνία Καλλιμούκου για την οποία τόσο η Κατερίνα Καινούργιου, όσο και η Φωτεινή Πετρογιάννη στο φινάλε του Λόγω TiViς είχαν να πουν τα καλύτερα για τη συνεργασία τους το ίδιο και εκείνη. Μία ατάκα όμως που χρησιμοποίησε στο τέλος των όσων είχε να πει – ένα από τα αποφθέγματα που τόσο αγαπά να μας λέει – σκόρπισε ερωτηματικά και αμηχανία στο πλατό.

«Όταν μια συνήθεια καταντήσει βολική να την συντρίβετε» είπε η Αντωνία Καλλιμούκου και βαθιά σιγή έπεσε στο πλατό…

«Εννοείς έπρεπε να κοπούμε πιο νωρίς;» ρώτησε ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε ρωτώντας: «Υπονοείς κάτι για εμένα που κάνω 6 χρόνια αυτή τη ζώνη;», κάνοντας την Αντωνία Καλλιμούκου να κοκκινίσει αφού η πρόθεση αυτού του αποφθέγματος ήταν εντελώς διαφορετική. Μάλιστα στην συνέχεια αφαιρέθηκε τόσο με αυτό που έγινε που ξέχασε να προλογίσει το θέμα που είχε:

Δείτε πώς έπνιξε τον πόνο της η Κατερίνα Καινούργιου στην αγκαλιά του Τάσου Ποτσέπη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.