Καινούργιου για πλαστικές: “Έβαλα και έβγαλα. Δεν έχω πειράξει μόνο τα…” [video]

Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου για τις πλαστικές;

Καλεσμένη στον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε για τις πλαστικές που έχει κάνει. Για την ακρίβεια είπε ότι είχε βάλει στήθος αλλά μετά το μετάνιωσε και το αφαίρεσε.

Αλλά μετά από αυτό, είπε απλά ότι τα έχει φτιάξει όλα εκτός από τα μάτια. Άλλωστε οι φωτογραφίες από το παρελθόν το αποδεικνύουν.

Εκτός από τις πλαστικές, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε και για τον πρόσφατο χωρισμό της.

«Είναι πολύ φυσιολογικό όταν είσαι σε μία μεγάλη σχέση να χωρίσεις -μετακόμισα το έμαθε ο κόσμος, δεν το παραδεχόμουν – και μετά να δώσεις μια ευκαιρία. Τελικά αυτή η ευκαιρία μπορεί να μην βγει, γιατί όταν το γυαλί σπάσει δεν ξανακολλά. Ε τώρα τι να κάτσω να πω; Δεν έκλαψα γιατί είχε τελειώσει. Την πρώτη φορά έκλαψα για αδικίες, για άλλα πράγματα, γιατί αισθάνθηκα αδικημένη σε κάτι που είχα επενδύσει πολύ. Η αγάπη υπάρχει ακόμα αλλά έχει τελειώσει σαν σχέση».

Επίσης, αποκάλυψε το λόγο που δεν έχει σβήσει ακόμα το tattoo από το χέρι της. «Δεν το έχω σβήσει ακόμα. Δεν έχω προλάβει να το σβήσω γιατί θέλει ώρα το συγκεκριμένο και ψάχνω λίγο το σχέδιο. Είναι κάτι το οποίο το έχω μετανιώσει, χωρίς να έχω μετανιώσει τη σχέση γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ, αλλά αν ο άλλος δεν είναι ο πατέρας των παιδιών σου ή το παιδί σου, δεν υπάρχει λόγος να έχεις τα αρχικά του χαραγμένα».

Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου να μιλά για τις πλαστικές της:

Δείτε τι ξέχασε να βάλει η Κατερίνα Καινούργιου σε βόλτα της στην Γλυφάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.