Νέα αποκάλυψη Λεβέντη για πρόωρες εκλογές: «Ετοιμάζω ψηφοδέλτια για τον…»

Πότε «βλέπει» πρόωρες εκλογές ο Βασίλης Λεβέντης;

Πρόωρες εκλογές από τον Σεπτέμβριο έως τον Ιανουάριο προέβλέψε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του, υποστηρίζοντας ότι η πτώση της κυβέρνησης είναι θέμα χρόνου.

Ξένοι παράγοντες λένε ότι θα κρατήσει ο Τσίπρας όλο το έτος, εγώ όμως βλέπω ότι έχει εξαντληθεί η υπομονή του κόσμου από τα βάρβαρα μέτρα, σημείωσε.

Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε συγκεκριμένα ότι και βουλευτές θα εγκαταλείψουν τον κ. Τσίπρα και η κοινωνία θα εναντιωθεί και θα αξιώσει τις πρόωρες εκλογές.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στη θέση του υπέρ της συγκρότησης οικονομενικής κυβέρνησης.

«Έχω κάνει αγώνα υπέρ της οικουμενικής κυβέρνησης, όχι γιατί ήθελα να ρίξω τον Τσίπρα ούτε γιατί θέλω να φέρω τον Μητσοτάκη, αλλά για να έρθουν επενδύσεις ώστε να λυθούν τα προβληματα της χώρας» είπε.

Πρόσθεσε ότι θεωρεί πως αυτό που εκφράζουν και οι δύο, δηλαδή μια κυβέρνηση ισχνής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, δεν είναι αυτό που χρειάζεται η χώρα.

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, αυτό που χρειάζεται είναι μια μεγάλη κυβέρνηση, που να πείσει στο εσωτερικό, ώστε να φέρει ο κόσμος τα λεφτά του απέξω, και στο εξωτερικό ότι είμαστε αποφασιμένοι να μείνουμε στο ευρώ και να κάνουμε τις μεμταρρυθμίσεις, ώστε οι ξένοι να έρθουν στην Ελλάδα για επενδύσεις, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο πλάτη, όπως είπε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων χαρακτήρισε βλακώδη την πολιτική του Αλ. Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν εμπιστεύεται την Ελλάδα, γι’ αυτό και, όπως είπε, έβαλαν τον «κόφτη».

Περιγράφοντας τις προτάσεις του κόμματός του, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε την ανάγκη να γίνουν μεταρρυθμίσεις, ενώ αναφέρθηκε ειδικότερα στη σημασία του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.

Τόνισε επίσης ότι πρέπει να γίνει ξεσκαρτάρισμα στο Δημόσιο, «να το απαλλάξουμε από τα παράσιτα», όπως είπε, διευκρινίζοντας ότι δεν επιθυμεί να γίνουν απολύσεις.

Διαβάστε γιατί ο γιος του Βασίλη Λεβέντη υποστηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.