Αποκάλυψη-βόμβα για Μαρία Πρίντεζη: Μπλεγμένοι με Χρυσή Αυγή και σατανισμό οι γονείς; [φωτο]

Ποιες οι αποκαλύψεις για τους γονείς της Μαρίας Πρίντεζη;

Συνεχίζεται το θρίλερ με τους λόγους εξαφάνισης της 4χρονης Μαρίας Πρίντεζη, με τους γονείς να έχουν μπει -καλώς ή κακώς- στο στόχαστρο των Αρχών.

Τα σενάρια για το παρελθόν αλλά και το παρόν των γονιών της Μαρίας Πρίντεζη ολοένα και φουντώνουν, με φωτογραφικό υλικό, το οποίο αποκαλύπτει πολλά τόσο για τη ζωή και τα ενδιαφέροντά τους όσο και για τις (άσχετες με την υπόθεση;) ιδεολογικές τους αντιλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του YouWeekly.gr, ο πατέρας της Μαρίας Πρίντεζη ερευνάται από την αστυνομία για ενέργειες που μπορεί να οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα για τους λόγους της εξαφάνισης του κοριτσιού.

Όπως επισημαίνει το ίδιο δημοσίευμα, το θέμα είναι αν ο πατέρας είχε σχέση με αποκρυφιστικές τελετές ή όχι; Σύμφωνα με μελέτες, παλαιότερα και εκτός χρυσής αυγής, ακραία στοιχεία του ακροδεξιού χώρου είχαν μπει στην διαδικασία τελετών ακόμη και μαύρης μαγείας.

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, ο πατέρας της Μαρίας Πρίντεζη έχει “χτυπήσει” στο στήθος, τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό!

Δείτε το χρυσαυγίτικο τατουάζ του πατέρα της Μαρίας Πρίντεζη:

Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος» η αστυνομία εστιάζει στον ρόλο της μητέρας και στην εμπλοκή της σε αποκρυφιστικές τελετές, ενώ οι αξιωματικοί κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν το παιδί περισσότερο μακριά από την οικογένεια.

Πάντως, το μυστήριο γύρω από το πώς χάθηκε η 4χρονη Μαρία Πρίντεζη παραμένει αδιευκρίνιστο με τους αστυνομικούς, που ερευνούν την υπόθεση, να έχουν σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο απαγωγής.

Ο παππούς του κοριτσιού, πάντως, δείχνει να επιμένει στην θέση της οικογένειας ότι το παιδί δεν έφυγε μόνο του, αλλά απήχθη.

Μιλώντας στο protothema.gr ο κ. Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος βρίσκεται από νωρίς το πρωί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, είπε: «Περιμένω από την ελληνική Δικαιοσύνη την αλήθεια. Ο γιος μου έχει τρελαθεί. Δεν είναι πράγματα αυτά που συμβαίνουν. Μας κατηγορούν, αλλά ο κόσμος ξέρει ποιοι είμαστε. Δεν είμαστε εγκληματίες».

«Είναι δυνατόν να άφηνα τη νύφη μου να πάρει το παιδί μου να το αφήσει στο δάσος; Αυτά δε γίνονται ούτε στα παραμύθια. Πάσχα κάναμε και χάσαμε το παιδί μας. Μέσα σε λίγα λεπτά κινητοποιήσαμε τους πάντες. Ζητήσαμε να έρθει ελικόπτερο, τραβήξαμε του Χριστού τα πάθη», συνέχισε, προσθέτοντας: «είχα προαίσθημα ότι το παιδί το πήρανε και προαίσθημα ότι το παιδί θα το βρω. Εύχομαι η αστυνομία να πιάσει αυτούς τους εγκληματίες, αυτούς τους ανθρώπους, γιατί θα το ξανακάνουν κι όχι τον γιο μου και τη νύφη μου, που ταλαιπωρήθηκαν τόσο».

Διαβάστε πώς σχετίζονται οι γονείς της Μαρίας Πρίντεζη με αποκρυφιστικές τελετές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.