# 

Ξεφτίλησαν το MEGA: Όταν οι μεγαλομέτοχοι του καναλιού έκαναν μάγκα τον… Φουρθιώτη

Ποιες είναι οι τελευταίες κινήσεις των μετόχωντου MEGA;

Οι προσωπικές στρατηγικές των τριών μεγαλομετόχων του Mega έχουν οδηγήσει το κανάλι ένα βήμα πριν το λουκέτο.

Αλλά ακόμη και αν αυτό τελικά αποφάσισαν, δηλαδή το MEGA να κλείσει, θα πρέπει τουλάχιστον ακόμη και έτσι αυτή η διαδικασία να γίνει με κάποια ελάχιστα ψήγματα αξιοπρέπειας, τόσο για την ιστορία του καναλιού, όσο και για τους εργαζομένους σε αυτό, αλλά και σε τελική ανάλυση για την ιστορία και φήμη των ίδιων των μεγαλομετόχων.

Φτάσαμε στο σημείο ένας νεαρός πρώην μάνατζερ «καλλιτεχνών» όπως η Τζούλια Αλεξανδράτου που τώρα λόγω συγγενικής σχέσης με τον ιδιοκτήτη του καναλιού Epsilon έχει επιτελική θέση σε αυτό να κάνει δημόσια, on air πρόταση στους συντελεστές εκπομπής του Mega να πάνε στο Epsilon να συνεχίσουν την εκπομπή τους επειδή εκείνοι μπορούν να τους πληρώσουν ενώ το Mega όχι!

Το ζήτημα δεν είναι η πρόταση αυτή καθeαυτή. Από τη στιγμή που η συγκεκριμένη εκπομπή (Καλημερούδια) σταμάτησε να μεταδίδεται στο Mega εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων του καναλιού θεμιτό είναι αν κάποιο άλλο κανάλι, όποιο και αν είναι αυτό, νομίσει ότι η συγκεκριμένη εκπομπή ταιριάζει στο πρόγραμμα του να έρθει σε συνεννόηση με τους συντελεστές της εκπομπής και αυτή να μετακομίσει σε καινούργια τηλεοπτική στέγη.

Από αυτό όμως μέχρι του να βγαίνει ο Φουρθιώτης ζωντανά στον αέρα και επί της ουσίας να δηλώνει πιο φερέγγυος και πιο σοβαρός επαγγελματίας από τον Βαρδινογιάννη, τον Μπόμπολα και τον Ψυχάρη υπάρχει μια… μικρή απόσταση.

Αν φτάσαμε στο σημείο να τους παίρνει στο μεζέ ο Φουρθιώτης θα πρέπει την Τετάρτη οι τρεις μέτοχοι και οι τράπεζες να πάρουν την οριστική τους απόφαση για το MEGA, γιατί κάθε μέρα που περνά η απαξίωση του, αλλά και των ίδιων, θα είναι κάθε μέρα ολοένα και μεγαλύτερη.

Διαβάστε τους λόγους τα “Καλημερούδια” αποτελούν παρελθόν για το MEGA και ποιος είναι ο αντικαταστάτης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.