Ταφόπλακα για MEGA; Τραγικές στιγμές στην συνεδρίαση των μετόχων, ποια τα σενάρια για πτώχευση

Ποια τα σενάρια για την πτώχευση στο MEGA;

Το τέλος φαίνεται ότι γράφτηκε πριν από λίγη ώρα στην αίθουσα συνεδρίασης του ΔΣ της Τηλέτυπος, για το Mega.

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως πέφτουν στο Mega που βρίσκεται πλέον και στην οριστική πτώχευση μετά από 26 χρόνια λειτουργίας του βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, μετά την δραματική συνεδρίαση του ΔΣ της Τηλέτυπος το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος απέσυρε την πρόταση του για τη σωτηρία του καναλιού και φέρεται να είπε ότι «εφόσον όλοι εγκαταλείπετε την προσπάθεια να σωθεί το Mega, αποσύρω κι εγώ την προσπάθεια που έκανα να συμμετάσχω στη διάσωσή του».

Εφόσον επιβεβαιωθεί το αδιέξοδο, τότε την τύχη του μεγάλου καναλιού θα αναλάβουν οι τράπεζες.

Μόλις 1 τέταρτο κράτησε το ΔΣ του MEGA.

Σύμφωνα με τις Τυπολογίες, ο Σταύρος Ψυχάρης δήλωσε πως θα βάλει 20 εκατ. ευρώ και θα αποκτήσει τον έλεγχο του καναλιού. Ο Φώτης Μπόμπολας τον προέτρεψε να τα τοποθέτησει στην αύξηση και στη συνέχεια ο Σ. Ψυχάρης μείωσε τη συμμετοχή του στα 5 εκατ. ευρώ, από τη στιγμή που εμφανίζεται ο όμιλος Βαρδινογιάννη απρόθυμος να συμμετάσχει.

Σε λίγη ώρα συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων.

Για το τέλος του τηλεοπτικού σταθμού Mega γράφει η Ντέπυ Γκολεμά στο newpost.gr.

Το πρώτο κανάλι της χώρας, το MEGA ,δυστυχώς περνάει στην Ιστορία με τον χειρότερο τρόπο, κηρύσσοντας δηλαδή πτώχευση, στο αμέσως επόμενο διάστημα, μέσω των τραπεζών, που έχουν υποθηκευμένα τα δάνειά του.

Στη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ ο κ. Θεοχάρης Φιλιππόπουλος απέσυρε την πρόταση του για τη σωτηρία του καναλιού και δήλωσε χαρακτηριστικά σύμφωνα με πληροφορίες, «εφόσον όλοι εγκαταλείπετε την προσπάθεια να σωθεί το Mega, αποσύρω κι εγώ την προσπάθεια που έκανα να συμμετάσχω στη διάσωσή του».

Την Παρασκευή η Τηλέτυπος θα βγάλει μια ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν υφίσταται πλέον η μετοχική σύνθεση Τηλέτυπος. Τούτο σημαίνει ότι οι τράπεζες αναλαμβάνουν τα περαιτέρω δηλαδή να κηρύξουν πτώχευση στο Mega.

Δείτε το on air καρφί Καμπουράκη-Οικονομέα για τα χρέη του MEGA.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.