“Χοντρό” κράξιμο σε Μενεγάκη: “Εκπομπή χωρίς καλεσμένους, χωρίς θεματολογία”

Ποιος έγραψε αρνητικά σχόλια για την εκπομπή της Μενεγάκη;

Τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγες οι φορές που η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έχει δεχθεί αρνητική κριτική κι έχει χαρακτηριστεί ένα απέραντο τηλεμάρκετινγκ εξ αιτίας των προϊόντων που προμοτάρει η παρουσιάστρια με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Στο περιοδικό TV24, η Τίνα Μεσσαροπούλου έγραψε μία αρκετά σκληρή κριτική για την λατρεμένη παρουσιάστρια αν και ομολογουμένως στο τέλος και αφού την είχε περάσει γενιές δεκατέσσερις, έκανε την ανατροπή και της έβγαλε το καπέλο τουλάχιστον για ένα πράγμα.

“Η Ελένη -κι όπου Ελένη εννοούμε Μενεγάκη-έχει πει επανειλημμένως πόσο απεχθάνεται τις αλλαγές… Κι όμως, φέτος η εκπομπή της δεν είναι η «Ελένη» που ξέραμε. Η Ελένη η ίδια δεν είναι η Ελένη που ξέρουμε τα τελευταία χρόνια. Έχει βαρεθεί, έχει κουραστεί, θέλει να πάει στην Άνδρο, να αράξει στα Άχλα, να κάνει τα μπάνια που δεν έκανε την περασμένη χρονιά λόγω εγκυμοσύνης. Να αράξει, βρε αδελφέ, πώς το λέμε;

Παράλληλα, η εκπομπή της από γυναικείο μαγκαζίνο έχει μετατραπεί σε ένα ατελείωτο εμπορικό κέντρο, όπου κάθε μέρα η παρουσιάστρια πουλάει δίχως αύριο την πραμάτεια της. Χωρίς καλεσμένους, χωρίς συνεντεύξεις, χωρίς θεματολογία, χωρίς σκαλέτα… Μπαίνει μέσα στο ψυγείο, καβαλάει μηχανές, οδηγεί αυτοκίνητα, ένα μωρό ντυμένο με τα ρούχα της φίρμας που λανσάρει κοιμάται πάνω στον πάγκο και η πρόταση που κάνει η Ελένη μόλις το βλέπει να γλαρώνει είναι «φέρτε του ένα μαξιλάρι να ξαπλώσει εδώ το αγοράκι»! Αλίμονο, έχουμε και κάποια ρούχα να δείξουμε, μην πάνε χαμένα! Τόσα λεφτά πήρανε…

Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελένη τις προάλλες καθυστέρησε την έναρξη της εκπομπής που έπεται, και δεν είναι άλλη από αυτή της Καινούργιου, κατά 45 ολόκληρα λεπτά. Αυτό δεν θυμάμαι να ξαναέχει γίνει στην ελληνική τηλεόραση, αλλά ούτε άλλη σαν τη Μενεγάκη έχει ξαναπεράσει, που να αντιμετωπίζει την εκπομπή της σαν το σπίτι της και τις τηλεθεάτριες σαν τις φίλες της, άσχετο με το αν δεν θα ήταν ποτέ σε θέση να κάνει παρέα μαζί τους ή έστω να ανταλλάξει μια κουβέντα στον δρόμο.

Κι όμως, είναι τόσο απίστευτα… πιστευτή σε όλα της: στα ξενύχτια με τη μικρή Μαρίνα, τις αγωνίες της, στα οικονομικά προβλήματα που δεν έχει…Πλασάρεται σαν η γυναίκα της διπλανής πόρτας κι ας μην έχει καν διπλανή πόρτα στο σπίτι της, γιατί η επόμενη κοντινή έπαυλη βρίσκεται τετράγωνα μακριά… Γιατί η Ελένη έχει αυτό το μοναδικό προτέρημα: να πουλάει ψυγεία… στους Εσκιμώους, αντηλιακά στους Σκανδιναβούς και μπότες στους Χαβανέζους, να κάνει το άχρηστο χρήσιμο και το άπιαστο… προσιτό! Και τι δεν θα έδινα να βρισκόμουν για μια μέρα στο μυαλό της…”.

Διαβάστε ποιος επιτέθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και πόσα ζητά ο Λάτσιος από τη Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.