Παντελίδης: Χαμός με τη βίλα στη Βούλα, τι κατέθεσε η Μίνα Αρναούτη

Τι κατέθεσε η Μίνα Αρναούτη; Πως εξελίσσεται η υπόθεση με τη βίλα του Παντελή Παντελίδη;

Η βίλα του Παντελή Παντελίδη στη Βούλα αξίας 2εκ. ευρώ που είχε αγοράσει από τον Κώστα Μπερτάκη έχει γίνει αιτία διαμάχης μεταξύ της οικογένειας του τραγουδιστή και του επιχειρηματία. Τι είπε στην κατάθεσή της η Μίνα Αρναούτη.

Οι σχέσεις της οικογένειας Παντελίδη με την πλευρά του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του τραγουδιστή έχουν ψυχρανθεί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αιτία είναι η βίλα αξίας 2εκ. ευρώ στη Βούλα την οποία είχε αγοράσει, αλλά δεν είχε εξοφλήσει, ο Παντελίδης από τον επιχειρηματία.

Ο Μπερτάκης με τον Παντελίδη ήταν πολύ κοντά, καθώς ήταν εκείνος που ανακάλυψε τον αδικοχαμένο τραγουδιστή και τον προώθησε.

Ο Παντελίδης, λοιπόν, αποφάσισε να αγοράσει τη βίλα του επιχειρηματία στη Βούλα, δίνοντάς του μία προκαταβολή ύψους μεγαλύτερου του 1εκ. ευρώ και στη συνέχεια θα έδινε στον επιχειρηματία και το υπόλοιπο ποσό μέσω των αμοιβών του.

Το μόνο που είχε ζητήσει ωστόσο ο επιχειρηματίας ήταν να μείνει για λίγο διάστημα ακόμα στο σπίτι μέχρι να βρει την κατάλληλη κατοικία για να μετακομίσει, με τον Παντελίδη να είναι θετικός. Όμως τα γεγονότα τον πρόλαβαν.

Ο Παντελίδης έφυγε από τη ζωή, αν και ο επιχειρηματίας είχε ήδη μεταβιβάσει το ακίνητο παρά το γεγονός πως δεν είχε γίνει η αποπληρωμή του.

Για το τι συνέβη μετά την κηδεία του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, σχετικά με τη βίλα, υπάρχουν δύο απόψεις.

Η πρώτη λέει πως η οικόγεια του τραγουδιστή ζήτησε από τον Μπερτάκη να αποχωρήσει από το σπίτι και εκείνος το έπραξε, χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια, ενώ η άλλη πως ο επιχειρηματίας θέλησε να συζητήσει διακριτικά τι σκοπεύει να κάνει η οικογένεια του Παντελίδη με τη βίλα στη Βούλα.

Στο δεύτερο σενάριο, ο επιχειρηματίας φέρεται να εξήγησε πως έχασε πολλά χρήματα από την ακύρωση των συναυλιών και ήθελε με κάποιο τρόπο να πάρει πίσω το σπίτι, εισπράττοντας την αρνητική απάντηση.

Κατέθεσε η Μίνα Αρναούτη

Η κατάσταση της Μίνας Αρναούτη δεν της επέτρεπε τόσο καιρό να καταθέσει στις Αρχές για το δυστύχημα. Τελικά η κατάθεση της κοπέλας ήρθε η οποία ήταν ξεκάθαρη λέγοντας πως οδηγός ήταν ο Παντελίδης.

Οι αστυνομικοί ρώτησαν για το αν θυμάται τον Παντελίδη να πίνει στο σπίτι που είχαν βρεθεί λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο, ωστόσο εκείνη απάντησε πως ήταν σε άλλο δωμάτιο μαζί με την Φρόσω Κυριάκου με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να γνωρίζει.

Διαβάστε τι συμβαίνει με τις καταθέσεις Αρναούτη-Κυριακού για την υπόθεση Παντελίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.