Αντάρτικο στη ΝΔ: Ποιους απειλεί με διαγραφή ο Μητσοτάκης

Ποιους απείλησε με διαγραφή ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΝΔ;

Οι προερχόμενοι από το δημοσιογραφικό κλάδο βουλευτές της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, Σίμος Κεδίκογλου, Γιάννης Ανδριανός και Άννα Καραμανλή τα είδαν σκούρα.

Οι βουλευτές της ΝΔ απειλήθηκαν με διαγραφή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να πειθαρχήσουν στην κομματική γραμμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις βουλευτές, ως πρώην δημοσιογράφοι λίγο πριν την χτεσινή ψηφοφορία στη βουλή, απευθύνθηκαν προς την ηγεσία της ΝΔ και ζήτησαν να αλλάξει στάση η ΝΔ προκειμένου να υπερψηφίσει την τρίμηνη παράταση για το αγγελιόσημο που αφορά στο ασφαλιστικό των δημοσιογράφων.

Ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν κάθετος λέγοντας προς τους βουλευτές του ότι «είστε βουλευτές και όχι δημοσιογράφοι. Δεν μπορείτε να δράττε συντεχνιακά» και ξεκαθαρίζοντάς τους πως αν δεν ακολουθήσουν την κομματική γραμμή «θα έχετε συνέπειες».

Κάπου εκεί τα πράγματα τελείωσαν και σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ καταψήφισε το σύνολο του νομοσχεδίου επί της αρχής, αλλά σε μία συμβιβαστική λύση ψήφισε παρών στο άρθρο 38.

Διαβάστε γιατί παραιτήθηκε ο Παπαμιμίκος και διεγράφη ο Γεωργιάδης από τη ΝΔ και πώς θα «χτυπήσει» τον Τσίπρα για το ασφαλιστικό ο Μητσοτάκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.