Στην αντεπίθεση ο Μητσοτάκης: Πώς θα «χτυπήσει» τον Τσίπρα για το ασφαλιστικό

Πώς θα «χτυπήσει» τον Τσίπρα για το ασφαλιστικό ο Μητσοτάκης;

Να εγκλωβίσει όσο περισσότερο γίνεται τον Αλέξη Τσίπρα με στόχο τη μεγαλύτερη και επικοινωνιακή του αποδυνάμωση επιχειρεί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βήματος, πλέον ο κ. Μητσοτάκης επικεντρώνεται σε ένα γενικότερο στρατηγικό σχέδιο και όχι σε τακτικές κινήσεις, ενώ θεωρεί ότι οι παρεμβάσεις των στελεχών του πρέπει να έχουν τον ίδιο «οδηγό».

Σύμφωνα δηλαδή με τους συνεργάτες του, πλέον ο κ. Μητσοτάκης παίρνει πάνω του το παιχνίδι καθώς θεωρεί ότι πλέον υπερτερεί και επικοινωνιακά και πολιτικά του Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, η ΝΔ θα επιχειρήσει να έρθει πιο κοντά σε τμήματα της κοινωνίας και ομάδες που είχαν αποκοπεί από αυτήν τα προηγούμενα χρόνια, ενώ ο κ. Μητσοτάκης σε συνέχεια των επισκέψεων του σε επιχειρήσεις και τοπικές κοινωνίες αναμένεται ξεκινήσει κύκλο περιοδειών ανά την επικράτεια και λαϊκές περιοχές.

Εξάλλου, η συζήτηση στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό και το φορολογικό θεωρούνταν από την ηγετική ομάδα μια ουσιαστική μάχη, καθώς εξ αρχής η εντολή ήταν για «γενική επίθεση» εναντίον της συγκυβέρνησης.

Αιχμή της ΝΔ θα είναι ο προγραμματικός της λόγος με ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες και αποτελεσματικές προτάσεις για να πραγματωθούν, όπως λένε από τη ΝΔ, οι προσδοκίες για «νέο ξεκίνημα», «στέρεες προσδοκίες», «πραγματικές ελπίδες», «αλήθεια» και «ενότητα».

Διαβάστε πώς θα περάσει νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις ο Τσίπρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.