Κώστας Μπακογιάννης: Τυχερή η Σία Κοσιώνη – Τι αποκάλυψε στον Κωστόπουλο [video]

Τι είπε ο Κώστας Μπακογιάννης στον Πέτρο Κωστόπουλο και πώς ανέδειξε μια άλλη εικόνα;

Μια συμπαθητική εικόνα “έβγαλε” ο Κώστας Μπακογιάννης στην εκπομπή Βράδυ του Πέτρου Κωστόπουλου και ανέβασε τις μετοχές του, ιδιαίτερα στο γυναικείο φύλο.

Ευαίσθητος, δυναμικός, προσιτός και γήινος εμφανιστηκε ο Κώστας Μπακογιάννης στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ένας νέος 38 χρονών, εμφανίσιμος, μορφωμένος, με εμπειρία στις Ειδικές δυνάμες, που λατρεύει το Starwars, δεν βλέπει τσ όντες στη Nova, διαβάζει βιβλία το βράδυ, αλλά αν έχει μια γυναίκα δίπλα, η ιεραρχία αλλάζει.

Έτσι εμφανίστηκε ο Κώστας Μπακογιάννης και πολλοί σχολίασαν οτι η Σία Κοσιώνη έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται τυχερή που τον έχει.

Δείτε τη συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ιδιαίτερη στιγμή όταν ο Κώστας Μπακογιάννης γυρνώντας πολλά χρόνια πίσω, μίλησε για τη δολοφονία του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο και γέμισε την οικογένεια με απέραντη θλίψη.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε ποια είναι τα συναισθήματα του για το γεγονός, που έλαβε χώρα όταν εκείνος ήταν 11 χρόνων, με τον Κώστα Μπακογιάννη να αποκαλύπτει ότι αισθάνεται τεράστια οργή αλλά και ευθύνη να τον βγάλει ασπροπρόσωπο.

«Και για μένα και για την αδερφή μου και για τη μητέρα μου -γιατί ήμασταν 4 και μείναμε 3- ήταν ότι μας άφησε ένα πράγμα που έλεγε, ότι και να κάνεις στη ζωή σου πρέπει να το ξεμπροστιάσεις, να μπορεί να είναι υπερήφανος για σένα», δήλωσε.

Όσον αφορά στο θυμό που ένιωσε ο γνωστός πολιτικός για την αιφνίδια και άδικη απώλεια του πατέρα του που ήταν και τρομοκρατική επίθεση είπε:

«Σου αφήνει μια ασύλληπτη οργή. Νιώθω μια οργή που θα με συνοδεύει σε όλη μου τη ζωή. Για την αδικία, όταν κάποιοι άνθρωποι ένα ωραίο πρωί θα σκοτώσουν τον πατέρα κάποιου. Ποιος ρε μεγάλε σου έδωσε το δικαίωμα να το παίζεις δικαστής και εισαγγελέας»;

Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγηση του Κώστα Μπακογιάννη:

Διαβάστε τις φήμες για εγκυμοσύνη της Σίας Κοσιώνη και ντελίριο Ντόρας, καθώς και τον εμφύλιο στην οικογένεια Μητσοτάκη όταν ο Κώστας Μπακογιάννης “έβριζε” τον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.