Oικονομέας-Καμπουράκης-Απίστευτο καρφί στο Mega για τα χρέη: “Πιο εύκολο να…” [video]

Ποια η απίστευτη ατάκα των Οικονομέα-Καμπουράκη για τα χρήματα, που τους χρωστά το Mega;

Αν και προσπαθούν να το ρίξουν στο χιούμορ, για το οποίο φημίζεται η εκπομπή τους, οι παρουσιαστές του «Κοινωνία Ώρα Mega» Οικονομέας-Καμπουράκης, δεν μπορούν να κρύψουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το άλλοτε Μεγάλο κανάλι.

Ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης αναφέρθηκαν στη σημερινή κρισιμη συνάντηση για το μέλλον του Mega, ενώ υποσχέθηκαν ότι θα φορέσουν γραβάτες αν βρεθεί λύση. Πάντως, είπαν με νόημα ότι πιο εύκολο είναι να φορέσει γραβάτα ο Τσίπρας, παρά να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του καναλιού…

«Θες να πούμε και εμείς ότι θα φορέσουμε γραβάτα, όταν πληρωθούμε;», ανέφερε ο Γιώργος Οικονομέας, με τονν Δημήτρη Καμπουράκη να απαντάει: «Ναι, αμέ. Έχουμε βάλει εμείς, αλλά πιο εύκολο μου φαίνεται να βάλει ο Τσίπρας γραβάτα, παρά εμείς να πληρωθούμε. Ας είναι».

«Με τα χαράς. Και δύο. Λουλουδερή θα βάλω», συνέχισε ο δημοσιογράφος, σχολιάζοντας την κατάσταση στον τηλεοπτικό σταθμό mega.

Στη συνέχεια, στον αέρα της εκπομπής προβλήθηκε το βίντεο των εργαζομένων του mega, με τους παρουσιαστές να τονίζουν ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και πως υπάρχουν συνάδελφοί τους, οι οποίοι είναι σε πολύ δυσχερή κατάσταση και δεν έχουν να φάνε. «Ας πάρουν μία απόφαση σήμερα να ξεμπερδεύουμε», είπε ο κ.Καμπουράκης.

Δείτε το βίντεο με την ατάκα-καρφί των Καμπουράκη-Οικονομέα:

Δείτε το live κλάμα των Καμπουράκη-Οικονομέα για το λουκέτο στο Mega.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.