Eξελίξεις-σοκ για Παντελίδη: Νεκρός στο τροχαίο ή στη Λέσχη; Πού “κολλάνε” οι μαρτυρίες

Ποια τα ύποπτα στοιχεία στις μέχρι τώρα μαρτυρίες για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη;

Συνεχίζει να απασχολεί ο θάνατος του δημοφιλούς και αγαπημένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Μαρτυρίες, καταθέσεις και στοιχεία αυτόπτων μαρτύρων έχουν κατατεθεί ήδη -αν και δεν έχουν ολοκληρωθεί- ωστόσο, πολλά είναι και τα σημεία της υπόθεσης του θανάτου του Παντελίδη, που δεν “κολλάνε” μεταξύ τους.

Μια ανάρτηση-κοινοποίηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη έρχεται να βάλει “φωτιά” στην υπόθεση, με στοιχεία-σκέψεις που δίνει ένας θαυμαστής του για τα αίτια θανάτου του γνωστού τραγουδιστή.

Γιατί ο Παντελής Παντελίδης είχε χώματα και άμμο στα ρούχα του στη στιγμή, που βρέθηκε;

Το εν λόγω στοιχείο της Αστυνομίας και με δεδομένη την έκθεση του ιατροδικαστή για τις ποσότητες αλκοόλ, που βρέθηκαν στο αίμα του Παντελίδη, που τον καθιστούσαν ανήμπορο να οδηγήσει, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο τραγουδιστής -κυριολεκτικά- σύρθηκε μέχρι το θηριώδες τζιπ.

Τα ερωτήματα, που γεννώνται είναι πολλά… Μήπως ο Παντελής Παντελίδης είχε ήδη πεθάνει στη λέσχη (λόγω αλκοόλ;) και μεταφέρθηκε νεκρός στο τζιπ; Γιατί εξαφανίστηκαν οι υπόλοιποι “παίκτες” της λέσχης; Λένε όλη την αλήθεια η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου;

Όλα αυτά τα δεδομένα φέρεται να μελετά η Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να οδηγηθεί σε ασφαλή συμπεράσματα για τον θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη.

Διαβάστε πώς η μητέρα του Παντελίδη “καρφώνει” τη λέσχη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.