Απίστευτη αλλαγή Παπανδρέου: Μέχρι και το μουστάκι τον έβαλε να ξυρίσει

Δείτε τον Γιώργο Παπανδρέου χωρίς μουστάκι.

Αγνώριστος εμφανίστηκε σε πρόσφατη ομιλία του στην Πάτρα, ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να έδειχνε πως δεν αποχωριζόταν το μέχρι τώρα “σήμα κατατεθέν” μουστάκι του, ωστόσο, πολλοί λένε πως για την εν λόγω αλλαγή ευθύνεται ο… έρωτας.

Μετά το διαζύγιό του με την Αντα Παπανδρέου, ο πρώην Πρωθυπουργός φαίνεται πως βρήκε το άλλο του μισό στην κατά πολύ νεότερή του γυμνάστρια και δεν αποκλείεται να αποχωρίστηκε το μουστάκι του κατόπιν δικής της… παραγγελίας.

Όσον αφορά στην ομιλία του στην Πάτρα, ο Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε “Είμαστε περήφανοι για το έργο μας και την προσφορά μας στην πατρίδα. Δεν την ισοπεδώνουμε για να γίνουμε δεκανίκι της δεξιάς. Ούτε ζητάμε συγγνώμη, επειδή κάναμε το χρέος μας σε αυτόν τον τόπο».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του απόψε στην Πάτρα, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου, σε πολιτική εκδήλωση που οργάνωσε στον χώρο «Πολιτεία» η τοπική οργάνωση του κινήματος, όπου μάλιστα εμφανίστηκε με… ανανεωμένο λουκ, καθώς είχε ξυρίσει το μουστάκι.

Συνεχίζοντας τον απολογισμό της κυβερνητικής θητείας του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λένε, ότι θα πρέπει να αισθάνομαι και να αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Ότι αυτοί που μας έβριζαν το 2010, ήρθαν στα λόγια μας. Υιοθέτησαν τις επιλογές μας. Και τώρα, όσοι έσκιζαν τα Μνημόνια, είτε στα Ζάππεια, είτε με ένα άρθρο και ένα νόμο, τώρα τσακώνονται για το ποιος ήταν περισσότερο λαϊκιστής ως αντιπολίτευση και υπεύθυνος ως κυβέρνηση. Γελάει ο κόσμος. Αλλά με πίκρα».

Δείτε τον Γιώργο Παπανδρέου χωρίς μουστάκι:

Διαβάστε γιατί ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά Παπανδρέου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.