Ποιοι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχτηκαν με χειροφιλήματα και γονυκλισίες τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο

Ποιοι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχτηκαν με χειροφιλήματα και γονυκλισίες τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο;

Με ευλάβεια, γονυκλισίες και ασπασμούς υποδέχθηκαν δύο υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο, στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον υφυπουργό εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη και την υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, η οποία έδειξε την ευλάβειά της στον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο με μια γονυκλισία.

Ο Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος να σημειωθεί είναι από τους λίγους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο, ασπάστηκε το χέρι του Πατριάρχη.

«Υποδέχτηκα, μαζί με το συνάδελφο κ. Αμανατίδη, τον Αγιότατο Πατριάρχη πάντων των Ρώσων, με τους οποίους μας δένουν το Ομόδοξο και ιδιαίτερες σχέσεις φιλίας και συναδέλφωσης.

Του ζήτησα να συνδράμει στην άρση των δυσκολιών του ελληνικού λαού και του ανέλυσα το πρόβλημα της καπήλευσης του ονόματος της Μακεδονίας από τους βόρειους γείτονές μας.

Ο Πατριάρχης απήντησε ότι γνωρίζει το θέμα και ότι η Μακεδονία και η Θράκη βρίσκονται σε καλά χέρια. Εύχομαι, με τις ευλογίες του, να αποδείξουμε τη φιλοξενία, τις δυνατές σχέσεις και τη δύναμη του Ομόδοξου που συνδέουν τον ελληνικό και το ρωσικό λαό» είπε η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης.

Δείτε τους Αμανατίδη και Τσαρουχά στην υποδοχή του Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλου:

Διαβάστε τους λόγους που ο Πατριάρχης Μόσχας αρνήθηκε να συναντήσει τον Προκόπη Παυλόπουλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.