Αποκάλυψη βόμβα για απόβαση Τούρκων στις Οινούσες

Ποια η αποκάλυψη βόμβα του Γιάννη Πλακιωτάκη για απόβαση Τούρκων στις Οινούσες;

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας επί κυβέρνησης Κωνσταντίνου Καραμανλή και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο πρώην ΥΠΕΘΑ επίσης εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο να ξεσπάσει ένα θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους στο Αιγαίο.

Ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, αποκάλυψε πως οι Τούρκοι επιχείρησαν να καταλάβουν τη νησίδα Παναγιά ανοιχτά των Οινουσσών:

«Ανησυχώ πραγματικά για ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο» τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης προσθέτοντας ότι έχει πληροφορίες πως οι Τούρκοι επιχείρησαν τις προηγούμενες ημέρες να καταλάβουν τη νησίδα Παναγιά ανοιχτά των Οινουσσών.

«Έχει αποδειχτεί διαχρονικά ότι όποτε η Τουρκία αντιμετωπίζει προβλήματα στο εσωτερικό της, τα μεταφέρει στο Αιγαίο» συμπλήρωσε ο κ. Πλακιωτάκης.

Εντονη ήταν η αντίδραση στην αποκάλυψη Πλακιωτάκη, του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ο οποίος έγραψε στο twitter:

«Η έλλειψη σοβαρότητας και η υιοθέτηση φασιστοειδών του διαδικτύου τύπου Φαήλου από τη ΝΔ είναι επικίνδυνο κοκτέιλ» έγραψε ο κ. Καμμένος παραθέτοντας και σχετικό δημοσίευμα με τις δηλώσεις του κ. Πλακιωτάκη.

Διαβάστε γιατί φοβούνται τους Τούρκους η Γαλλία και η Γερμανία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.