Έφτασε ο Πούτιν: Οχυρό η Αθήνα με… Σπετσνάζ και ελεύθερους σκοπευτές

Πώς υποδέχονται στην Αθήνα τον Βλαντιμίρ Πούτιν;

Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έφθασε στο Ελ. Βενιζέλος στις 16:50.

Στο αεροδρόμιο τον περίμενε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, ενώ τρεις θωρακισμένες λιμουζίνες που είχαν έρθει από τη Ρωσία, ήταν παρκαρισμένες στο αεροδρόμιο για να μεταφέρουν τον ίδιο και τη συνοδεία του στην Ελλάδα.

Ενώ, τρία F-16 συνόδευσαν το αεροπλάνο του Ρώσου προέδρου από τη στιγμή που μπήκε στο FIR Αθηνών

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το επίσημο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, ο κ. Πούτιν θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, προτού μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα παραμείνει στην Αθήνα για περίπου 24 ώρες, διανυκτερεύοντας σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.

Οι δρόμοι περιμετρικά του ξενοδοχειακού συγκροτήματος θα είναι κλειστοί, ενώ ελεύθεροι σκοπευτές θα βρίσκονται ακροβολισμένοι περιμετρικά του χώρου.

Τον Ρώσο πρόεδρο συνοδεύουν οι επίλεκτοι του Ρωσικού στρατού, οι Σπετσνάζ.

Δείτε εδώ βίντεο από την εκπαίδευση των Σπετσνάζ:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=115&v=Xs3Lecs1sb0

Το πρόγραμμα του Βλαντίμιρ Πούτιν στην Αθήνα

16.30-16.55: Συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin με την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο

16.55 – 17.00: Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας για το Μέγαρο Μαξίμου.

Άφιξη

17.05-17.35: Κατ’ιδίαν συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin με την Α.Ε. τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αλέξη Τσίπρα.

Γεύμα Εργασίας – Διευρυμένες συνομιλίες.

19.35: Υπογραφή Συμφωνιών.

Δηλώσεις στον Τύπο.

Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Aντιπροσωπείας για το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.
Αφιξη.

19.35-20.05: Εκδήλωση στο Βυζαντινό Μουσείο υπό την παρουσία και της Α.Ε. του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αλέξη Τσίπρα.
Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Aντιπροσωπείας για το ξενοδοχείο “Divani Apollon”.

Διαβάστε που θα επενδύσουν οι επενδυτές που φέρνει μαζί του ο Πούτιν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.