Νέο 1993 ετοιμάζει ο Σαμαράς: Πώς υποκινεί ανταρσίες και διάσπαση της ΝΔ

Ντόρο έκανε δημοσίευμα που τοποθετεί τον Αντώνη Σαμαρά στο κέντρο συνωμοσιών για διάσπαση της ΝΔ. Τι γράφτηκε;

Αν δει κανείς προσεκτικά τα ονόματα όλων όσοι αντιδρούν τα τελευταία 24ωρα απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πώς διαμορφώνονται οι ομαδοποιήσεις στο εσωτερικό της ΝΔ , θα αντιληφθεί ότι ο πυρήνας των ανταρτών είναι υπέρ του Σαμαρά.

Όποιος ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις στο εσωτερικό της ΝΔ και γνωρίζει την ανθρωπογεωγραφία καταλαβαίνει πως μόνο τυχαία δεν γίνονται όσα γίνονται.

«Όλα ξεκινάνε από τον Σαμαρά» λέει στα parapolitika.gr στέλεχος της Συγγρού που γνωρίζει πολύ καλά τις υπόγειες διεργασίες που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 24ωρα στο παρασκήνιο και αναμένεται να φέρουν και τη διάσπαση της ΝΔ.

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς άλλωστε είναι λάτρης του παρασκηνίου και της διάσπασης. Το έχει κάνει και στο παρελθόν και ξέρει πολύ καλά πώς να κινείται στο παρασκήνιο και να υποσκάπτει τον αρχηγό του κόμματος.

Το σχέδιο Σαμαρά είχε ήδη ξεκινήσει από την περίοδο των εσωκομματικών και θεωρείται πως η διάσπαση της ΝΔ είναι προ των πυλών.

Ο Σαμαράς για να διατηρήσει τον έλεγχο ενός κομματιού του κόμματος, έπαιξε με όλους τους υποψηφίους. Στενοί του συνεργάτες έγιναν «κολλητοί « όλων των υποψηφίων , υπέγραψαν για όλους για να θολώσει τα νερά και να έχει άλλοθι.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η τέχνη της διάσπασης και του υπόγειου πολέμου είναι γνωστά στον Σαμαρά. Έχοντας τώρα το άλλοθι ότι στήριξε Μητσοτάκη, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Γιώργο Μουρούτη, που βγήκε στο κάγκελα υπέρ του Κυριάκου, έχει άλλους δικούς του ανθρώπους να ομαδοποιούνται και να ετοιμάζουν τρικλοποδιές στον πρόεδρο της ΝΔ , με στόχο να τον κατακερματισμό της ΝΔ και την κακή εικόνα προς τα έξω.

Επειδή όμως είμαστε στο 2016 και όχι στο 1993, ο σημερινός Μητσοτάκης ξέρει πολύ καλά τον Αντώνη Σαμαρά και θα του… κόψει τον βήχα πριν κάνει ξανά ζημιά στην παράταξή του!

Διαβάστε ποια η απίστευτη καταγγελία Καμμένου για Σαμαρά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.