Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η άγνωστη ζωή πριν τον γάμο. Πώς ξεκίνησε και έφτασε στην κορυφή [φωτο]

Διαβάστε όσα δεν γνωρίζετε για τη γνωστή παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τα καστανά μάτια της Σταματίνας Τσιμτσιλή άνοιξαν για πρώτη φορά στις 31 Μαΐου του 1982 στην Αθήνα.

Οι καλές της νεράιδες έλουσαν την Σταματίνα Τσιμτσιλή με χρυσόκονη κάνοντας το άστρο της γρήγορα να λάμψει. Από το παραμύθι της όμως δεν μπορούσαν να λείπουν οι κακές μάγισσες και οι δράκοι. Ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα της σε τροχαίο όταν ήταν μόλις 49 ετών την συγκλονίζει, αλλά δεν το βάζει κάτω.

Στα 16 της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε να γράφει στήλες μουσικής σε περιοδικά με την εικόνα της να είναι αρκετά διαφορετική από τη σημερινή.

Μετά το Λύκειο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σπούδασε στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ANT1 και παράλληλα έπιασε δουλειά στο “Μακεδονία TV” και συγκεκριμένα στο τμήμα των ειδήσεων για το ελεύθερο και διεθνές ρεπορτάζ.

Αν και στην αρχή της καριέρας της δεν δίστασε να κάνει τολμηρές φωτογραφίσεις για μερικά από τα μεγαλύτερα ανδρικά περιοδικά στη συνέχεια το προφίλ της Σταματίνας Τσιμτσιλή άλλαξε ολοκληρωτικά.

Η αγάπη της για τη μουσική και την τηλεόραση δεν αργεί να της ανοίξει την πόρτα του MAD, όπου για τέσσερα χρόνια κερδίζει την αγάπη των τηλεθεατών.

Οι ικανότητες της και η εργατικότητα της Σταματίνας Τσιμτσιλή δεν άργησαν να γίνουν αντιληπτές από τα μεγαλύτερα κανάλια της Ελλάδας και έτσι σειρά έχει το Star και αργότερα το Alter. Εκεί γνωρίζει τη Φαίη Σκορδά καθώς συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής «Πολύ Μπλα Μπλά», ενώ για μια σεζόν παρουσίασε την εκπομπή του Σαββατοκύριακου “TV Weekend”.

Τα οικονομικά προβλήματα στο κανάλι του Alter την αναγκάζουν να βρει αλλού τηλεοπτική στέγη. Το 2011 η Σταματίνα Τσιμτσιλή συμμετείχε στο βραδινό show “Dancing On Ice” στον ΑΝΤ1, όπου μετά το τέλος του show έρχεται αντιμέτωπη με αρκετό πόνο. «Ήταν εκείνη την περίοδο του «Dancing On Ice», που όλοι θα χορεύαμε ξανά στον τελικό κι εγώ δεν χόρεψα. Έλεγαν τότε ότι ήμουν έγκυος και δεν χόρεψα -που όντως έτσι ήταν- αλλά τελικά απέβαλα, είχα την πρώτη ατυχία», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Ωστόσο το 2012 αναλαμβάνει την παρουσίαση της lifestyle εκπομπής “FTHIS TV” που έκανε πρεμιέρα στη βραδινή ζώνη του καναλιού, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην απογευματική και την πρωινή ζώνη, όπου και ολοκλήρωσε τον κύκλο της την άνοιξη του 2013. Τότε έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Το 2014 εντάχθηκε στο δυναμικό του Alpha, παρουσιάζοντας την πρωινή εκπομπή «Happy Day» και υποδέχτηκε στον κόσμο και την δεύτερη κόρη της.

Κεφάλαιο προσωπική ζωή

Μπορεί από πολύ μικρή να βγήκε μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, όμως η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν ήθελε να απασχολεί με την προσωπική της ζωή. Ωστόσο η ομορφιά σε συνδυασμό με την δυναμική της προσωπικότητα, την είχαν κατατάξει ως μια από τις πιο περιζήτητες παρουσιάστριες, με τους πιο ισχυρούς άντρες της Αθήνας και εντός και εκτός showbiz να την πολιορκούν στενά.

Ωστόσο εκείνη κρατούσε πάντα επτασφράγιστο μυστικό το τι συνέβαινε στην ζωή της και δεν είναι τυχαίο πως η μόνη σχέση της που έγινε γνωστή, ήταν αυτή με τον μετέπειτα σύζυγό της Θέμη Σοφό. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο, 25 Ιουνίου του 2011, στον Ιερό ναό του Άγιο Σεραφείμ στο κτήμα Νάσιουτζικ, μετά από 1,5 χρόνο σχέσης.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφτασε στο ναό με μια λευκή Rolls Royce φορώντας ένα κατάλευκο νυφικό με δαντέλα και έχω πιασμένα τα μαλλιά της επάνω τα οποία στόλιζε ένα ισπανικό πέπλο. Ενώ αντάλλαξε ένα καυτό φιλί με τον δικηγόρο το οποίο αποτέλεσε θέμα συζήτησης.

Τρυφερή Μαμά

Οι κόρες της Νάγια και Μαίρη είναι ο,τι πολυτιμότερο έχει αφιερώνοντας όλον τον ελεύθερο χρόνο σε εκείνες. Αν και ο ρόλος της μητρότητας της ταιριάζει γάντι και δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να χαρίσει στον σύζυγό της έναν γιο, δεν νιώθει έτοιμη να γίνει ξανά μαμά. «Μετά τις δύο άτυχες κυήσεις και τις απανωτές εγκυμοσύνες μου, ο οργανισμός μου τώρα αρχίζει να ξαναβρίσκει ψυχικά, σωματικά κι ορμονικά τους ρυθμούς του. Προς το παρόν θέλουμε να χαρούμε τις στιγμές με τις κόρες μας, τώρα που μεγαλώνουν και διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους. Θέλω να τα δω να μεγαλώνουν και μετά, αν όλα πάνε καλά, θα πάμε και για τρίτο. Δεν είμαι αρνητική σ’ ένα τρίτο παιδί απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο», δήλωσε στην τελευταία της συνέντευξη.

Πλαστικές

Μπορεί κατά καιρούς να έχει βρεθεί στο στόχαστρο ακούγοντας διάφορα σχόλια για την εξωτερική εμφάνιση που είχε στο παρελθόν, όμως όπως φαίνεται από τα ντοκουμέντα έχει αλλάξει αρκετά πράγματα πάνω της ξεκινώντας από τη μύτη της. «Όλοι έχουµε κακές φωτογραφίες από την εφηβεία µας, και αν κάποιος άλλαξε κάτι για να νιώθει καλύτερα, είναι προσωπική του υπόθεση. Με ενοχλεί όταν κάποιος για να σε «χτυπήσει», χρησιµοποιεί µια παλιά φωτογραφία. Είναι πασέ και παλιακό», είχε δηλώσει για τους επικριτές της.

Δείτε τις “ξεχασμένες” φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή:


Διαβάστε τι συνέβη όταν η Τσιμτσιλή ζυγίστηκε on air.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.