Τζώρτζογλου: Μόνιμα στην Αμερική με τον γιο του. Πόσο μεγάλωσε [φωτο]

Δείτε τον γιο του Στράτου Τζώρτζογλου, με τον οποίο ζει μόνιμα στην Αμερική.

Στην Αμερική μαζί με το γιο του, Αλκιβιάδη ζει ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο ηθοποιός, μετα από πολύ καιρό, μιλάει για τους λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα, ενώ με συγκινητικό τρόπο μιλά και για το γιο του, ο οποίος έχει πια μεγαλώσει.

«Δεν ξέρω αν θα έμπαινα στη δοκιμασία τού να έρθω στην Αμερική, αν δεν αγαπούσα τόσο τον Αλκιβιάδη» εκμυστηρεύεται ο ηθοποιός στο περιοδικό People.

Πατέρας και γιος φωτογραφίζονται στη Νέα Υόρκη, με τον Τζώρτζογλου να εξομλογείται μεταξύ άλλων ότι ο γιος του Αλκιβιάδης ήταν ο ποιο σημαντικός λόγος που πήγε στην αμερικανική μεγαλούπολη.

«Ο γιος μου είναι ο πιο σημαντικός λόγος που ήρθα. Δεν ξέρω αν θα πετύχω ή όχι, αλλά το να βρίσκομαι εδώ μαζί του με κάνει και αισθάνομαι ήδη νικητής».

Στην ίδια συνέντευξη παραδέχεται ότι η Νέα Υορκη άλλαξε τα δεδομένα της σχέσης τους.

«Η αλήθεια είναι πως στην Αθήνα ήμουν πατέρας τα Σαββατοκύριακα. Πηγαίναμε σε φίλους ή σε λούνα παρκ και σινεμά. Εδώ είμαστε όλη την ώρα μαζί. Δυο μαχητές σε μια μεγαλούπολη. Πάμε παρέα στο γυμναστήριο. Μοιράζουμε τις υποχρεώσεις του σπιτιού για να περνάμε ωραία. Εγώ μαγειρεύω, εκείνος σκουπίζει. Γενικώς βλέπει μια εικόνα μου που δεν είχε συνηθίσει. Στην Αθήνα υπέγραφα αυτόγραφα. Εδώ ξεχιονίζω ο ίδιος την πόρτα του θεάτρου και κολλάω μόνος μου τις αφίσες της παράστασης σε βιτρίνες μαγαζιών. Η διαφορά είναι μεγάλη. Καταλαβαίνει πως δεν υπάρχει χρόνος και χρήματα για πέταμα. Αλλά δεν έχω παράπονο. Πέρασε στο δημόσιο πανεπιστήμιο −που και γι’ αυτό πληρώνουμε δίδακτρα− και σπουδάζει σκηνοθεσία και σενάριο. Μάλιστα τα πάει πολύ καλά. Μου αρέσει που προσαρμόστηκε γρήγορα και κατάλαβε πώς λειτουργεί το σύστημα» δηλωνει ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Δείτε τον γιο του Στράτου Τζώρτζογλου:

Διαβάστε πού έδινε όλα τα χρήματα που έβγαζε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.