Νεκρός ο 33χρονος Βαγγέλης Σαλής λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού του. Σοκ στην Εύβοια

Πώς πέθανε ο 33χρονος Βαγγέλης Σαλής από την Εύβοια;

Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του 33χρονου Βαγγέλη Σαλή στην Εύβοια – Συγκλονισμένη η γυναίκα και οι στενοί του συγγενείς.

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη των Ψαχνών Ευβοίας, την υπόθεση γύρω από τον ξαφνικό θάνατο του 33χρονου αγρότη, Βαγγέλη Σαλή που βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης (24-05-2016) πάνω στην καρότσα ενός αγροτικού μέσα στο χωράφι που διατηρούσε στη Καστέλλα Ψαχνών.

Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας με τα ακριβή αίτια θανάτου του 33χρονου Βαγγέλη, ήταν να γίνουν γνωστά την Πέμπτη (26-05-2016), από την καθηγήτρια, Χαρά Σπηλιοπούλου, ωστόσο οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες μέρες.

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοκτονία, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δίπλα στη σορό του 33χρονου βρέθηκε μια φιάλη με φυτοφάρμακο η οποία ήταν σχεδόν άδεια και όπως είπε η αστυνομία, φέρεται να την κατανάλωσε ο νεαρός αγρότης.

Ωστόσο, οι συγγενείς του, που περνούν δύσκολες ώρες, επιμένουν πως δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει και ζητούν να “λάμψει η αλήθεια”, τονίζοντας ότι ο αιφνίδιος θάνατος του προήλθε από παθολογικά αίτια. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στις 16:30 το απόγευμα της Τρίτης.

Τον έψαχναν για ώρες, αφού δεν απαντούσε στο κινητό και τελικά ο ξάδερφος του τον βρήκε πάνω στην καρότσα ενός αγροτικού μέσα στο χωράφι που διατηρούσε στο χωριό, ενώ δίπλα του ήταν μια φιάλη με φυτοφάρμακο, η οποία ήταν σχεδόν άδεια. Στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας που διακομίστηκε απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το πρωί της ίδιας μέρας, ο 33χρονος είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα στη περιοχή των Ψαχνών, κάτι όμως που πολύ πιθανόν να μην έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Το τρακτέρ που οδηγούσε συγκρούστηκε με μηχανή. Ο δικυκλιστής τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Ο Βαγγέλης Σαλής ασχολιόταν με αγροτικές εργασίες ενώ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός βρέφους που είχε φέρει πρόσφατα στο κόσμο.

Διαβάστε πόσο ισχυρός ήταν ο σεισμός που σημειώθηκε στην Εύβοια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.