X-Factor Ανατροπή: Ίαν Στρατής, Γιώργος Παπαναστασίου, Ανδρέας Λέοντας, Αντώνης Φωκάς

Ποια είναι η τετράδα που επέλεξε ο Γιώργος Θεοφάνους να περάσει στα live του X-Factor;

Μετά από πολύ αγωνία και πολλές ανατροπές, ο Γιώργος Θεοφάνους επέλεξε τους τέσσερις διαγωνιζόμενους που θα στελεχώσουν την ομάδα των Αγοριών στο X-Factor 2016.

Ίαν Στρατής, Γιώργος Παπαναστασίου, Αντρέας Λέοντας, Αντώνης Φωκάς κέρδισαν τον Γιώργο Θεοφάνους και “έβγαλαν από τη μέση” τους υπόλοιπους έξι διαγωνιζόμενους.

Ίαν Στρατής

Ο Ίαν Στρατής κατάφερε να τους εντυπωσιάσει στην πρώτη οντισιόν, ωστόσο ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του φοβίζει τον Γιώργο Θεοφάνους.

Το τραγούδι το ερμήνευσε πολύ καλά και οι κριτές αυτό το είδαν και ο Γιώργος Θεοφάνους δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφασή του και να τον στείλει στην καρέκλα. Μάλιστα, πριν του ανακοινώσει ότι κέρδισε τη καρέκλα τον ρώτησε πόσο πολύ θέλει να κάτσει και ο Ίαν Στρατής το είπε αρκετές φορές μέχρι ο κριτής να του δώσει το οκ.

Γιώργος Παπαναστασίου

Ο Γιώργος Παπαναστασίου εξέπληξε ευχάριστα για άλλη μια φορά την κριτική επιτροπή. Ο Γιώργος Θεοφάνους από την πρώτη στιγμή είπε ότι θέλει να τον έχει στην ομάδα του, αλλά για να συμβεί αυτό έπρεπε να διώξει κάποιον. Η απόφαση δύσκολη, αφού και οι τέσσερις ήταν καλοί.

Η αγωνία των παιδιών που ήδη είχαν κερδίσει την θέση στην καρέκλα είχε «χτυπήσει» κόκκινο και αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα. Ο Γιώργος Θεοφάνους τελικά, αποφάσισε να διώξει τον Γιώργο Δημηνίκο, ο οποίος ήταν η πρώτη του επιλογή έπειτα από παρότρυνση της υπόλοιπης κριτικής επιτροπής.

Αντώνης Φωκάς

Ο Αντώνης Φωκάς εντυπωσίασε με την ερμηνεία του την κριτική επιτροπή. Ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Τάμτα και η Πέγκυ Ζήνα επισήμαναν τα θετικά στοιχεία της εμφάνισής του, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ο μουσικοσυνθέτης του έκανε μια παρατήρηση που δεν ήταν άλλη πως την στιγμή που τραγουδούσε μίλησε στο κοινό. Ωστόσο, ήθελε να τον έχει στην ομάδα του και τότε τον ρώτησε ποιον θα έδιωχνε για να κάτσει. Εκεί ο Άντώνης Φωκάς έκανε ένα μεγάλο λάθος, που όμως δεν του κόστισε στην πρόκριση.

Αντρέας Λέοντας

Ο Ανδρέας Λέοντας ήταν ο τελευταίος διαγωνιζόμενος από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους.

Ο νεαρός Κύπριος επέλεξε να πει το «Παλιό μου παλτό» του Χρήστου Δάντη και εξέπληξε τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος τόνισε πως αυτό είναι τραγούδι τελικού. Η ερμηνεία του ήταν αρκετά καλή και ο κριτής ήθελε με κάθε τρόπο να τον έχει στην ομάδα του.

Ωστόσο, η απόφαση δεν ήταν και τόσο εύκολη, καθώς όλες οι καρέκλες ήταν γεμάτες. Η αγωνία «χτύπησε κόκκινο» για ακόμη μια φορά. Στο τέλος, ο Γιώργος Θεοφάνους αποφάσισε να κρατήσει τον Ανδρέα Λέοντα και να διώξει τον Τάσο, τον οποίο από την αρχή δεν θεωρούσε αρκετά έτοιμο για τα lives.

Δεν πέρασαν στα live του X-Factor οι:

Χρήστος Ζαχαρόπουλος

Τάσος

Γιώργος Δημηνίκος

Ανδρέας Μελαναρκίτης

Γιώργος

Άγγελος Μπαλταγιάννης

Δείτε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για το X-Factor και ποιος είναι ο Ίαν Στρατής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.