Ανιψιά του Γεραφέντη η 29χρονη που σκοτώθηκε στην Αμφιλοχία: Τραγική έκκληση. Θρήνος [φωτο]

Πώς βρήκε τραγικό θάνατο η 29χρονη ανιψιά του δημοσιογράφου Γιώργου Γεραφέντη στην Αμφιλοχία;

Νεκρή ανασύρθηκε σήμερα το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή, ανάμεσα στην Βόνιτσα και την Αμφιλοχία, μία 29χρονη οδηγός αυτοκινήτου, η οποία αναζητείτο από το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 29χρονη εξετράπη, για άγνωστους ακόμα λόγους, από την πορεία του στο έκτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αμφιλοχίας – Βόνιτσας και κατέληξε στα νερά του Αμβρακικού κόλπου.

Έπειτα από επιχείρηση του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί το αυτοκίνητο της γυναίκας και με την βοήθεια ενός δύτη ανασύρθηκε η 29χρονη, η οποία διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Αμφιλοχίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη εργαζόταν σε επιχείρηση στην Λευκάδα και χθες το απόγευμα επέστρεφε στο σπίτι της στο Αγρίνιο.

Όταν οι οικείοι της διαπίστωσαν ότι αργούσε, ειδοποίησαν τις αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της, οι οποίες είχαν τελικά τραγική κατάληξη.

Ωστόσομ όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ανιψιά του δημοσιογράφου Γιώργου Γεραφέντη ήταν η 29χρονη κοπέλα, η οποία έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της το βράδυ του Σαββάτου στην Αμφιλοχία όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στα νερά του Αμβρακικού.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Γεραφέντης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απευθύνει δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει λεπτομέρειες για το δυστύχημα να επικοινωνήσει μαζί του.

«Σίγουρα κάποιος διερχόμενος οδηγός θα είδε κάτι. Οποιαδήποτε πληροφορία θα φανεί χρήσιμη για να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος», έγραψε στον προφίλ του.

Η ανάρτηση που έκανε στο facebook ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεραφέντης

Διαβάστε πώς σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παναγιώτης Μαυρίκος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.