Θάνατος στην Κωνσταντινούπολη: Βόμβες στο αεροδρόμιο, πόσοι νεκροί, πώς επιτέθηκαν [φωτο, video]

Πόσοι νεκροί από τη νέα βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης;

Δύο φονικές εκρήξεις σημειώθηκαν πριν από λίγο στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο Τούρκο αξιωματούχο.

Σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Δικαιοσύνης, δέκα άνθρωποι έχει ήδη διαπιστωθεί ότι σκοτώθηκαν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, ενώ τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ακόμα περισσότερους νεκρούς.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, υπεύθυνοι για τις επιθέσεις είναι δύο βομβιστές αυτοκτονίας οι οποίοι πυροδότησαν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένοι ενώ επιχειρούσαν να εισέλθουν στο αεροδρόμιο και δέχθηκαν τα πυρά των αστυνομικών, οι οποίοι είχαν αντιληφθεί ότι συνέβαινε κάτι ύποπτο.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης

Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για δεκάδες τραυματίες

Σύμφωνα με το CNN Turk ακούστηκαν πυροβολισμοί πριν από την επίθεση, ενώ το πρακτορείο Reuters κάνει λόγο για πάνω από 40 τραυματίες που έχουν μεταφερθεί σε κοντινό νοσοκομείο.

Το τηλεοπτικό κανάλι NTV της Τουρκίας μετέδωσε ότι τέσσερις ένοπλοι άνδρες εθεάθησαν να φεύγουν τρέχοντας από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης μετά από τις εκρήξεις.

Όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης έχουν ακυρωθεί, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα.

Σκηνές πανικού έξω από το αεροδρόμιο Ατατούρκ



https://www.youtube.com/watch?v=CBEF4x5jtQk

Διαβάστε πόσοι νεκροί και πόσοι τραυματίες από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.