Bradley X-Factor: Δηλώνει gay. Τι απάντησε για τις φωτογραφίες χωρίς ρούχα [φωτο]

Ποιες οι δηλώσεις του Bradley από το X-factor;

Ο Bradley White-Dale, των Stereo Soul που συμμετέχει στο X-Factor και συγκεκριμένα στην ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη, μιλάει για πρώτη φορά για τις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

«Όταν εκτίθεσαι, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα gossip που θα ακολουθήσουν. Ο κόσμος θα πει ό,τι θέλει να πει. Ο Πάνος και εγώ επικεντρωνόμαστε στη μουσική μας, στο τραγούδι και στα show μας. Δεν μίλησα για την προσωπική μου ζωή ή για τη σεξουαλικότητά μου. Αλλά είναι λογικό να κοιτούν τις σελίδες σου στα social media και να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα. Εμείς κάνουμε μόνο focus στη μουσική μας και γι’ αυτό πρέπει να μιλήσουμε» δήλωσε o Bradley στο περιοδικό DownTown.

Ωστόσο, θυμίζουμε πως ο παίκτης του ελληνικού X-Factor, Bradley δεν δίστασε τόσο να δείξει το σώμα του όσο και να μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του.

Πρόκειται για τον παίκτη της ομάδας του Θοδωρή Μαραντίνη, Bradley White-Dale, μέλος του group Stereo Soul.

Ο ίδιος, ο Βradley δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό πολλές γυμνές φωτογραφίες του ενώ στις περισσότερες από αυτές, μεταξύ άλλων, δεν παρέλειπε να γράψει το hashtag #gay δηλώνοντας ανοιχτά τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.

Δείτε τις φωτογραφίες του Bradley από το X-factor που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου:

Διαβάστε ποιος ο βουβός διάλογος Νωαίνας-Ζήνα μετά το ξεβράκωμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.