Τέλος η Κορομηλά από το Bravo Ρούλα: Ποιον διάλεξε ο Φουρθιώτης για παρουσιαστή-γελάνε και οι πέτρες [φωτο]

Ποιος θα συνεχίσει το Bravo Ρούλα σύμφωνα με τον Φουρθιώτη;

Η Ρούλα Κορομηλά δεν ανήκει πια στο δυναμικό του Έψιλον, από χτες το απόγευμα.

Η παρουσιάστρια διαφώνησε έντονα με τον Μένιο Φουρθιώτη, σε σύσκεψή τους που έγινε στο κανάλι και δεν δέχτηκε να βρίσκεται μαζί του την την Κυριακή το βράδυ στο Δημαρχείο της Σύρου για το τελευταίο Μπράβο της χρονιάς.

Το κανάλι μάλιστα έβγαλε και ανακοίνωση τονίζοντας πως η Ρούλα Κορομηλά αποχώρησε. Τι θα γίνει όμως με την τελευταία εκπομπή του Bravo Ρούλα , με τίτλο: «Μια βραδιά κάτω από τα αστέρια»;

Όπως όλα δείχνουν μέχρι τώρα θα την παρουσιάσει ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος θα βρίσκεται στο νησί εκείνο το διάστημα, αφού, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, από εκεί θα βγει, τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, το «Αποκαλυπτικά».

Οι τεχνικοί όμως δεν έχουν ακόμα φτάσει εκεί για να στήσουν τη σκηνή και να ρυθμίσουν όλες τις λεπτομέρειες, αφού υπάρχει ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Δήμαρχο του νησιού, ο οποιός μέχρι αυτή την ώρα δεν είναι καθόλου θετικός στην παρουσίαση της εκπομπής από τον Μένιο Φουρθιώτη και όχι από την Ρούλα Κορομηλά.

Οι δυο άνδρες, βρίσκονται συνεχώς στο τηλέφωνο, προκειμένου να δουν τι θα γίνει, με τον Μένιο Φουρθιώτη να προσπαθεί να τον πείσει.

Πάντως αν τελικά δεν συμφωνήσουν, το Μπράβο Ρούλα πιθανότατα θα προβληθεί από το στούντιο, όπως μέχρι τώρα, ή από κάποιο άλλο σημείο της Αθήνας και η Σύρος θα παραμείνει όνειρο.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα κυκλοφορεί η παρακάτω φωτογραφία στα social media, που έχει γίνει viral.

Διαβάστε τους λόγους του διαζυγίου Epsilon-Κορομηλάς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.