Δολοφονία Καλοψιδιώτη: Συνελήφθη ζευγάρι, ποια η σχέση με τον επιχειρηματία

Ποιοι συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Φάνου Καλοψιδιώτη;

Στη σύλληψη ενός ζεύγους Κυπρίων προχώρησε η Αστυνομία χθες το βράδυ λίγο πριν τις 23:00, σε σχέση με το τετραπλό φονικό στην Αγία Νάπα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, με στόχο τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη.

Το ζευγάρι φαίνεται να είχε επαφές και να παραχώρησε καταφύγιο στον φερόμενο ως δολοφόνο, Αλβανό, Άλεξ Μπορέλι, που καταζητείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive τον φιλοξένησαν σε οικία στην Αγλαντζιά, όπου το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας.

Εντός της ημέρας το ζευγάρι αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησης, ενώ αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες για 19 αδικήματα, με κυριότερο εκείνο της παροχής βοήθειας σε ύποπτο για δολοφονίας, ενώ η έρευνα σχετικά με το πού αλλού εμπλέκεται θα συνεχιστεί.

Στο μεταξύ και τέταρτος δράστης φαίνεται να συμμετείχε στη δολοφονία Καλοψιδιώτη, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, καθώς φέρεται να βρισκόταν στο όχημα, μαζί με τον οδηγό, αναμένοντας τους δύο Αλβανούς.

Στο έγκλημα φέρεται να ενεπλάκη και τρίτο όπλο, με άγνωστο χειριστή.

Διαβάστε πώς εκτέλεσαν τον Φάνο Καλοψιδιώτη στην Αγία Νάπα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.