Φουρθιώτης: Τι απάντησε με δάκρυα στην Κορομηλά. Θέατρο

Ποια τα δακρύβρεχτα λόγια του Μένιου Φουρθιώτη για τη Ρούλα Κορομηλά;

Με ένα βίντεο – ύμνο στην πορεία του μέσα στη ζωή και την τηλεόραση, ο Μένιος Φουρθιώτης έδωσε την πρώτη του απάντηση στο σίριαλ με την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά, διερωτόμενος στην αφήγηση του βίντεο:

«Γιατί με πετροβολούν και με πολεμάνε; Γιατί χτυπάνε το διαφορετικό, το ξεχωριστό;».

«Σε εσένα απευθύνομαι, που πάλεψες, που μεγάλωσες χωρίς χρήματα, χωρίς μια οικογένεια σαν αυτές που βλέπουμε στις διαφημίσεις» τόνισε στο βίντεο του ο κ. Φουρθιώτης, δείχνοντας στους τηλεθεατές τις δυσκολίες μέσα από τις οποίες βγήκε νικητής!

Στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια και τη μουσική υπόκρουση του τραγουδιού «Δεν μεγαλώνω» του Διονύση Σχοινά, που μιλάει για έναν άνθρωπο με παιδικότητα και αγνότητα που επιμένει να χαμογελά.

«Σε λίγο θα μιλήσουμε στοιχεία, μ έγγραφα και αποδείξεις» προειδοποίησε ο παρουσιαστής του Αποκαλυπτικά, Μένιος Φουρθιώτης για τα όσα έγιναν και οδήγησαν στην αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».

«Σε εσάς οφείλουμε να παντήσουμε και αυτό θα κάνουμε. Θα επανέλθω στο θέμα της κυρίας Κορομηλά» είπε αρχίζοντας την εκπομπή του, δίνοντας το στίγμα των όσων θα ακολουθήσουν και ανεβάζοντας τους τόνους της κόντρας με τη βετεράνο παρουσιάστρια.

Διαβάστε ποιο το ύπουλο χτύπημα Φουρθιώτη στην Κορομηλά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.