Γάμος υιού Ιβάν Σαββίδη: Ποιο χρώμα απαγόρευσε ο πατέρας. Ο Πατριάρχης και το Κυβερνείο

Ποιο χρώμα απαγορεύθηκε στο γάμο του γιου του Ιβάν Σαββίδη; Τι έχει οργανώσει ο μεγιστάνας πατέρας;

Ο απόλυτος glamurus γάμος γίνεται στη Θεσσαλονίκη, ο Ιβάν Σαββίδης έχει ξοδέψει μια περιουσία για τον γάμο του γιου του Γιώργου Σαββίδη.

Με πατριαρχικές ευλογίες και δεξίωση σε ανάκτορο. Ο λόγος βέβαια, για το γάμο του Γιώργη Σαββίδη, γιου του μίστερ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, με την εκλεκτή της καρδιάς του Γιάννα Κουντγιάκοβα.

Το μυστήριο τελείται απο τον πατριάρχη Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής, Θεόδωρο β’ στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος στο χωριό Πρόχωμα Θεσσαλονίκης,

Η γαμήλια δεξίωση για τον “πρίγκιπα” γιο του Ιβάν Σαββίδη, που φαίνεται ότι αισθάνεται «βασιλιάς» στην πόλη και ίσως όχι άδικα, δεν θα μπορούσε να γίνει παρά μόνο σε ανάκτορο.

Ο λόγος για τα γνωστά θερινά ανάκτορα της Θεσσαλονίκης, το περίφημο Παλατάκι (Κυβερνείο για τους νεότερους) που έχει ανοίξει εδώ και μέρες τις πύλες του για τις προετοιμασίες τις glamurus αποψινής βραδιάς.

Και φυσικά, ένας «πριγκιπικός» γάμος, δεν θα μπορούσε παρά να έχει αυστηρό dress code. Στους προσκεκλημένους άνδρες διαμηνύθηκε να φορούν οπωσδήποτε μαύρη γραβάτα και στις κυρίες να επιλέξουν οπωσδήποτε μακρύ επίσημο ένδυμα. Απαγορεύονται τα μίνι με λίγα λόγια.

Αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης απαγόρευσε και κάτι ακόμα στους προσκεκλημένους αυστηρά: το κόκκινο χρώμα.

Φταίει το μένος του για τον Ολυμπιακό; Φταίει κάτι άλλο συμβολικό; Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος φοράει κόκκινα, την πόρτα της εκκλησιάς δεν την περνάει, ούτε την πόρτα του κυβερνείου.

Διαβάστε πόσα δίνει Ιβάν Σαββίδης για τηλεοπτική συχνότητα και ποιο κανάλι γλυκοκοιτάει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.