Γεωργία Αποστόλου: Η τελευταία ανεκπλήρωτη επιθυμία και ο καρκίνος

Ποια η τελευταία ανεκπλήρωτη επιθυμία της Γεωργίας Αποστόλου πριν υποκύψει στον καρκίνο;

Ο θάνατος της Γεωργίας Αποστόλου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία την περασμένη εβδομάδα.

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, χωρίς να το μάθει κανείς και η είδηση στενοχώρησε συγγενείς, φίλους και απλό κόσμο που τη γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές.

O πατέρας Σιλουανός, ο ιερέας που τέλεσε την κηδεία της, αποκαλύπτει πως η Γεωργία Αποστόλου έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Μάλιστα, είχε «ρυθμίσει» και τις λεπτομέρειες πριν φύγει από τη ζωή, έχοντας εκφράσει μια ιδιαίτερη τελευταία επιθυμία.

Όπως εξομολογείται, είχε δει την Γεωργία Αποστόλου για τελευταία φορά δύο εβδομάδες πριν πεθάνει, όπου έφτασε υποβασταζόμενη στον Άγιο Ανδρέα Πετραλώνων για να κοινωνήσει.

«Ήταν πολύ αδυνατισμένη και με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει αλλά και να μιλήσει. Η Γεωργία ερχόταν κάθε Κυριακή στην εκκλησία και ανελλιπώς μία φορά την εβδομάδα παρακολουθούσε τις λειτουργίες του πατέρα Ανανία Κουστένη στην ενορία του. Ένα υπέροχο, γλυκό παιδί, που έφυγε χτυπημένο από τον καρκίνο.

Σε κανέναν δεν το είχε πει. Κι εγώ το έμαθα λίγα 24ωρα μετά την κηδεία της από συγγενικό πρόσωπο. Πάλευε μόνη της και φρόντιζε μέχρι τελευταία στιγμή να μην το αποκαλύψει. Δεν ήθελε να στενοχωρήσει κανέναν», λέει χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια επισημαίνει: «Η Γεωργία Αποστόλου πριν κλείσει τα μάτια της είχε ζητήσει η ταφή της να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο παρουσία του πατέρα Ανανία. Ωστόσο λόγω προβλημάτων υγείας του ήταν αδύνατον κι έτσι η οικογένεια επικοινώνησε μαζί μου».

Διαβάστε ποιες οι αποκαλύψεις της μητέρας της Γεωργίας Αποστόλου και τη συγκινητική εξομολόγηση του φίλου της ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου, Ανδρέα Κωνσταντινίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.