Γιάννης Κρητικός: Ποιος ο νικητής του YFSF. Άγνωστη ζωή και έρωτας με σeξι τραγουδίστρια

Ποιος είναι ο πολυσυζητημένος νικητής του YFSF, Γιάννης Κρητικός;

Νικητής του YFSF αναδείχθηκε ο αγαπημένος του κοινού, Γιάννης Κρητικός.

Ο Γιάννης Κρητικός κατάφερε να κερδίσει το show, αφού πρώτα κονταροχτυπήθηκε με την Αποστολία Ζώη για την πολυπόθητη πρώτη θέση.

Ποιος είναι όμως ο ταλαντούχος Γιάννης Κρητικός;

Ο Γιάννης Κρητικός, λυράρης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Στα εννιά του χρόνια, ο Γιάννης Κρητικός άρχισε να διδάσκεται την κρητική λύρα, ενώ παράλληλα μάθαινε κρητικούς και παραδοσιακούς χορούς στο Λύκειο Ελληνίδων Ηρακλείου. Μετά τη λύρα, άρχισε να μαθαίνει ντραμς, κιθάρα, μπάσο, λάουτο, μαντολίνο, τουμπελέκι.

Ο Γιάννης Κρητικός συμμετείχε σε σχολικά και νεανικά γκρουπάκια, που έπαιζαν κυρίως ροκ μουσική (guest σε εμφανίσεις του συγκροτήματος «ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ»), ενώ παράλληλα ταξίδεψε σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού ως χορευτής του Λυκείου των Ελληνίδων.

Τελειώνοντας τις σπουδές του στο Γενικό Λύκειο, έκανε 2 χρόνια μουσικές σπουδές στην Αθήνα.

Την κρητική λύρα ο Γιάννης Κρητικός τη χρησιμοποιεί πάντα, σε όλες του τις εμφανίσεις γιατί θέλει να ακούγεται η φωνή της που «μιλά» στον κόσμο, και είναι ένα στιγμιότυπο ανάμεσα στο υπόλοιπο πρόγραμμα των μαγαζιών που εμφανίζεται, αλλά απολύτως απαραίτητο για κείνον, που κουβαλά πάντα τη Κρήτη μέσα του.

Παρά το γεγονός, ότι ο Γιάννης Κρητικός έγινε ευρέως γνωστός μέσω του YFSF, ο λυράρης φαίνεται πως είχε απασχολήσει τα Μέσα και εξαιτίας της σχέσης του με γνωστή τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, το 2014 ο Γιάννης Κρητικός ήταν ζευγάρι με τη Ζενίλντα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η βραζιλιάνα τραγουδίστρια χώρισε λίγο καιρό πριν γνωρίσει τον Γιάννη Κρητικό, με τον νεότερο από εκείνη σύντροφό της και η καρδιά της χτύπησε δυνατά όταν συνάντησε τον κρητικό λυράρη.

Μπορεί οι ίδιοι να μην το επιβεβαίωσαν ποτέ, αλλά όσοι τους ζουσαν από κοντά υποστηριζαν ότι πρόκειται για έναν δυνατό έρωτα.

Διαβάστε γιατί “τα πήρε” η Ματθίλδη με τη νίκη του Κρητικού στο YFSF.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.