Έξαλλη η Κορομηλά: Εξώδικο φωτιά για τις προσβολές Φουρθιώτη. Δεν θα μείνει ούτε τρίχα

Τι αναφέρει στο εξώδικο προς τον Μένιο Φουρθιώτη η Ρούλα Κορομηλά;

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο Έψιλον μετά την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά και τις ανταλλαγές βολών μεταξύ εκείνης και του Μένιου Φουρθιώτη.

Είναι απολύτως βέβαιο ότι οι εξελίξεις από τη λήξη της συνεργασίας της Ρούλας Κορομηλά με τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», δεν έχουν ακόμα εκτονωθεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες του pasmina.gr, οι εξελίξεις αυτές, δεν αφορούν μόνο στα «στρατόπεδα» Κορομηλά – Epsilon-Φουρθιώτη, αλλά πλέον υπάρχουν και «παράπλευρες απώλειες».

Πιο συγκεκριμένα, εδώ και λίγες ώρες ο δικηγόρος της Ρούλας Κορομηλά, κύριος Νίκος Αγαπηνός, που είναι και αυτός που έχει χειριστεί από την αρχή της υπόθεση αυτή, συνέταξε εξώδικο το οποίο απέστειλε στον δημοσιογράφο Νάσο Γουμενίδη.

Το εξώδικο αφορά στο περιεχόμενο δημοσιευμάτων του, για την εντολέα του, Ρούλα Κορομηλά.

Όπως αναφέρουν οι άνω πληροφορίες, η πλευρά Κορομηλά δια του δικηγόρου της, δε θα περιοριστούν στο εξώδικο, αλλά θα προχωρήσουν εντός των επόμενων ημερών και σε άλλες νομικές ενέργειες.

Σημειώνεται, πως η Ρούλα Κορομηλά δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ιδίως σε ότι αφορά στον Μένιο Φουρθιώτη, κυρίως μετά τα τελευταία του προσβλητικά σχόλια μέσω της εκπομπής του.

Διαβάστε ποια το “συγκινητικό” ξέσπασμα Φουρθιώτη για Κορομηλά και ποια τα προσβλητικά σχόλια Φουρθιώτη για Ρούλα Κορομηλά

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.