Έκαψαν και πολτοποίησαν νέο άνδρα στα Λιμανάκια. Αυτά είναι τα τατουάζ του [φωτο]

Ποια είναι τα τατουάζ του νεκρού άνδρα στα Λιμανάκια;

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, φωτογραφίες με τα τατουάζ του άνδρα, αγνώστων κατά τα άλλα στοιχείων, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος, τα ξημερώματα της 15ης Ιουνίου στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή, πρόκειται για λευκό άνδρα ύψους 1,70 – 1,80μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, ηλικίας 35-45 ετών.

Τι «διάβασαν» οι Αρχές;

Πληροφορίες ανέφεραν πως είναι δυνατόν ο άτυχος άνδρας να μεταφέρθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε, νεκρός και μάλιστα δεμένος χειροπόδαρα, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν υπολείμματα καμμένου σχοινιού στα πόδια του, αλλά και ταινίας στα χέρια του.

Επίσης ο τρόπος θανάτου είναι ο πλέον φριχτός, καθώς φαίνεται πως οι δολοφόνοι του έχουν στην κυριολεξία πολτοποιήσει το πρόσωπο, χτυπώντας τον με κάποιο αντικείμενο, το οποίο μάλιστα προκάλεσε τρύπες στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο το θύμα να είχε ξυλοκοπηθεί άγρια σε άλλη περιοχή και στην συνέχεια, αφού οι δράστες τον έδεσαν χειροπόδαρα, τον μετέφεραν με όχημα στα Λιμανάκια, όπου του έβαλαν φωτιά και κατά πάσα πιθανότητα τον έκαψαν ζωντανό.

Αυτό θα διαπιστωθεί έπειτα από την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς θα διερευνηθεί εάν υπάρχουν στην τραχεία του αγνώστου άνδρα ίχνη αιθάλης.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να πάρουν αποτυπώματα από δυο δάχτυλα του νεκρού, καθώς τα χέρια του ήταν καμμένα, πλην όμως το θύμα δεν είναι άτομο σεσημασμένο και κατά συνέπεια καταχωρημένο στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ.

Στα τατουάζ του εστιάζονται οι έρευνες

Μοναδική ελπίδα των Αρχών για να οδηγηθούν στην ταυτότητα του θύματος και έτσι στη συνέχεια ίσως και σε αυτήν των δραστών είναι τα τατουάζ που είχε σε διάφορα σημεία του σώματός του. Δυστυχώς λόγω της καύσης μόνο μερικά τμήματα από αυτά μπορούν να βοηθήσουν.



Ο μοναδικός «μάρτυρας»

Υπενθυμίζεται πως η αποκάλυψη του μακάβριου ευρήματος έγινε το πρωί της Τετάρτης 15 Ιουνίου στις 05:30 τα ξημερώματα από έναν κάτοικο της περιοχής, ο οποίος πήγε στο σημείο προκειμένου να ψαρέψει από τα βράχια στα Λιμανάκια.

Έκπληκτος ο ανυποψίαστος ψαράς είδε σφηνωμένο στα βράχια το πτώμα του άγνωστου άνδρα και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μάλιστα, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που έφθασε στο σημείο, η δολοφονία διεπράχθη τουλάχιστον δυο ώρες πριν την ανεύρεση του πτώματος. Δηλαδή περίπου στις 03:30 χθες τα ξημερώματα.

Διαβάστε πού στρέφονται οι έρευνες για τα δύο πτώματα που βρέθηκαν στη Βουλιαγμένη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.