Μαίρη Γκούμα Αμφιλοχία: Συγκλονίζει η ιστορία της 29χρονης που πνίγηκε. Η κατάρα της οικογένειας

Ποια ήταν η 29χρονη Μαίρη Γκούμα, που πνίγηκε με το αυτοκίνητό της στην Αμφιλοχία;

Συγκλονίζει το τροχαίο με θύμα την 29χρονη Μαίρη Γκούμα.

Η κοπέλα αποφάσισε να ταξιδέψει παρά τον κακό καιρό, για να πάει κοντά στους γονείς της, στο Αγρίνιο.

Η 29χρονη Μαίρη Γκούμα πνίγηκε στα νερά του Αμβρακικού, όταν το αυτοκίνητό της κατέληξε στη θάλασσα, στην περιοχή του Σπάρτου, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Η 29χρονη Μαίρη Γκούμα γυρνούσε από τη Νικιάνα της Λευκάδας, στο Αγρίνιο και το αυτοκίνητό της για άγνωστο λόγο βρέθηκε στη θάλασσα στην διαδρομή Βόνιτσας – Αμφιλοχίας.

Η Μαρία Γκούμα ήταν φυσικοθεραπεύτρια και εργαζόταν σε ξενοδοχείο. Η τραγωδία δεν έχει τέλος για την οικογένειά της μιας και πριν από μερικά χρόνια χάθηκε σε τροχαίο ο αδερφός της και η ίδια για συναισθηματικούς λόγους οδηγούσε το αυτοκίνητό του. Ένα αυτοκίνητο που κατέληξε στη θάλασσα παρασύροντας την ίδια στον θάνατο.

Συντετριμμένοι είναι και οι συνάδελφοί της στο ξενοδοχείο οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό της χαμογελαστής Μαίρης Γκούμα.

Η ίδια, λόγω και του άσχημου καιρού, όπως λένε οι μαρτυρίες, δεν ήθελε να ταξιδέψει αλλά το αποφάσισε γιατί ήθελε να πάει στο Αγρίνιο να δει τους γονείς της. Ήθελε να εργαστεί και αυτό το καλοκαίρι ωστε να συγκεντρώσει χρήματα για να φτιάξει στο Αγρίνιο τη δική της επιχείρηση. Δεν πρόλαβε όμως. Οι δικοί της άνθρωποι είχαν δηλώσει προχθες την εξαφάνισή της και τελικά εντοπίσθηκε χθες το πρωί από το σήμα του κινητού της.

Η άτυχη 29χρονη Μαίρη Γκούμα ήταν συγγενής του αστυνομικού συντάκτη της ΕΡΤ Γιώργου Γεραφέντη.

Από ιδιώτη δύτη έγινε έλεγχος της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής για την ύπαρξη πιθανών αγνοούμενων ατόμων με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ με τη συνδρομή ιδιωτικού γερανού ανελκύστηκε από τη θάλασσα το προαναφερόμενο όχημα.

Διαβάστε ποια η δραματική έκκληση του Γιώργου Γεραφέντη για την 29χρονη Μαίρη Γκούμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.