Στα μαχαίρια Μαυρίδης-Τανιμανίδης: Όλο το παρασκήνιο του τσακωμού

Γιατί τσακώθηκαν οι πάλαι ποτέ φίλοι Μαυρίδης-Τανιμανίδης;

Μια φιλία που έλαβε τέλος είναι αυτή του Γιώργου Μαυρίδη με τον Σάκη Τανιμανίδη, οι οποίοι δεν χώρισαν μόνον επαγγελματικά αλλά σταμάτησαν και την επικοινωνία.

Οι δύο παρουσιαστές βρίσκονται ήδη μακριά, αφού ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε την εντυπωσιακή εμφάνιση στα Mad το βράδυ της Τρίτης συνοδευόμενος από τον σκύλο του, την ίδια ώρα που ο πρώην συνεργάτης του διασκέδαζε στην Σκιάθο.

Μάλιστα, σε πρόσφατες φωτογραφίες, που αναρτήθηκαν στο instagram, ο Σάκης Τανιμανίδης δείχνει ευδιάθετος ανάμεσα σε φίλους, ανάμεσά τους και γνωστοί του από το προσωπικό της Αγίας Ελένης, όπου κάνει τις βουτιές του κατά τη διάρκεια του pool party.

Από την άλλη, «ανεβασμένος» είναι και ο Γιώργος Μαυρίδης, αφού τα Mad δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που επισκέφθηκε την Αθήνα.

Ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής πραγματοποίησε και ραντεβού με το κανάλι του Alpha με σκοπό μια νέα συνεργασία.

Όμως ακόμα και αν δεν καταλήξει σε συμφωνία δεν θα κάτσει να σκάσει, αφού ως ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες tattoo στη συμπρωτεύουσα, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να επεκταθεί στον χώρο της διασκέδασης αλλά και της εστίασης, με συνολικά τρεις επιχειρήσεις, καθώς διαθέτει τρία μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ποιο το ξέσπασμα του Μαυρίδη για την αποχώρηση από το World Party.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.