Ντόρα Μπακογιάννη παντού: Πρώτη στη συνάντηση με Μέρκελ. «Φλύκταινες» οι Σαμαρικοί

Που συνάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη την Άνγκελα Μέρκελ;

Δυναμική η παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη στις δραστηριότητες της Νέας Δημοκρατίας.

Στο περιθώριο της συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στο Λουξεμβούργο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε για δεύτερη φορά με την Άνγκελα Μέρκελ και συζήτησε διεξοδικά για τον σχεδιασμό και τις προτάσεις της ΝΔ. Αλλά, στη Συγγρού και στην γαλάζια Κοινοβουλευτική Ομάδα το θέμα συζήτησης είναι η παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη και στο τραπέζι με την Γερμανίδα Καγκελάριο.

Η συζήτηση συνδυάζεται με την προώθηση της Μπακογιάννη στην πρώτη σειρά των εδράνων της Βουλής, δίπλα στον πρόεδρο της ΝΔ, η οποία έχει προκαλέσει έντονη παρασκηνιακή γκρίνια από την πλευρά των σαμαρικών που διερωτώνται εάν, τελικά, με την ψήφο τους στον Κυριάκο εξέλεξαν την Ντόρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση του Κυριάκου με την Μέρκελ, η Ντόρα Μπακογιάννη ανέλαβε να παρουσιάσει τις θέσεις της ΝΔ όταν η συζήτηση έφθασε στο Προσφυγικό – Μεταναστευτικό, που «καίει» το Βερολίνο περισσότερο από την πορεία της ελληνικής Οικονομίας.

Σημειώνεται, εξάλλου, ότι η Ντόρα δεν βρέθηκε στο Λουξεμβούργο ως μέλος της κομματικής αποστολής, αλλά ως αντιπρόεδρος της ομάδας του ΕΛΚ στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Διαβάστε τι αποκάλυψε για την μακροζωία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη η Ντόρα Μπακογιάννη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.