Πυροβολισμοί μέρα μεσημέρι στα Εξάρχεια: Μαφιόζικο χτύπημα, πόσοι νεκροί [φωτο]

Σε ποια οδό στα Εξάρχεια οι πυροβολισμοί; Πόσοι νεκροί;

Οι δράστες άνοιξαν πυρ και τραυμάτισαν σοβαρά τον άνδρα, ηλικίας περίπου 35 ετών, στην οδό Θεμιστοκλέους 88 στα Εξάρχεια.

Οι πυροβολισμοί στα Εξάρχεια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 11.30. Οι άγνωστοι πυροβόλησαν τουλάχιστον έξι φορές, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν σοβαρά τον άνδρα, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Μετά το περιστατικό σήμανε συναγερμός στην ΕΛΑΣ. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί και η περιοχή έχει αποκλειστεί. Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής

Σύρος το θύμα

Συριακής καταγωγής και σεσημασμένος για ναρκωτικά είναι ο άνδρας που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά δύο κουκουλοφόροι στα Εξάρχεια.

Το θύμα εμπλέκεται στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και δούλευε για λογαριασμό Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών. Ο άνδρας ήταν γνωστός με το προσωνύμιο Γιαχαμπίμπι και έμενε στην οδό Ερεσού, σε μικρή απόσταση από την Θεμιστοκλέους.

Οι κουκουλοφόροι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τον προσέγγισαν και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ ενώ ήταν πεζός. Τον πυροβόλησαν τρεις φορές στο στήθος και τον λαιμό. Το θύμα, βαριά τραυματισμένο διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου και υπέκυψε στα τραύματα του.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε μια βολίδα και ένας κάλυκας από σφαίρα.

Δείτε την πορεία αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια με όπλα στα χέρια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.