Ryanair: Τι έκανε αμέσως μετά το Brexit. Δεν έχει έλεος

Τι πήγε και έκανε η Ryanair αμέσως μετά τα αποτελέσματα του Brexit;

Κάθε ευκαιρία δημοσιότητας αξιοποιεί η Ryanair που δεν δίστασε να εκμεταλλευτεί ακόμα και το Brexit.

Την ώρα που ο Ρίτσαρντ Μπράνσον της βρετανικής Virgin “πενθούσε” στα social media, η ιρλανδική Ryanair “τρόλλαρε” τους Βρετανούς.

Με δελεαστικές προσφορές η ιρλανδική αεροπορική εταιρία Ryanair προσκάλεσε τους πολίτες να δραπετεύσουν από τη Μεγάλη Βρετανία μετά την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η εταιρία προσφέρει για μόλις 24 ώρες, ένα εκατ. εισιτήρια που ξεκινούν από 9,9 λίρες σε όσους επιθυμούν να φύγουν από τη Βρετανία και να μεταβούν σε κάποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά το Brexit.

Η Ryanair έδωσε ρεσιτάλ στο twitter συνδυάζοντας τις προσφορές της με την απόφαση του βρετανικού λαού να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μάλιστα, στη διαφήμισή της επιλέγει να χρησιμοποιήσει το πρόσωπο του επικεφαλής του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ, του πρώην δημάρχου του Λονδίνου και επικεφαλής της καμπάνιας της εξόδου, Μπόρις Τζόνσον, καθώς και της ηγετικής φυσιογνωμίας της εκστρατείας του Brexit, Μάικλ Γκόουβ.

Το πρώτο τιτίβισμα καλούσε τον κόσμο να… αποδράσει στην Ευρώπη. Στη φωτογραφία που ανέβασε, πρωταγωνιστές είναι ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο Μπόρις Τζόνσον και ο Μάικλ Γκόουβ σαν τα πιθήκια του “δεν βλέπω, δεν ακούω, δε μιλάω” τα οποία λένε αυτή τη φορά: “Δεν βλέπω Ευρώπη, δεν ακούω Ευρώπη, δεν μιλάω για την Ευρώπη”.

Το σχόλιο στο τιιτίβισμα ανέφερε: “Μην χάσετε αυτή την προσφορά που μπορεί να είναι η τελευταία της Ryanair στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποδράστε στην Ευρώπη!”.

Λίγο αργότερο ήρθε και δεύτερο χτύπημα με τον Τζέιμς Κάμερον να αποχαιρετά την πρωθυπουργία τον Οκτώβριο μετά την παραίτησή του και την Ryanair να καλεί τον κόσμο να κάνει και αυτός μία φθινοπωρινή απόδραση:

Αν και φλεγματικό, πετυχημένο το χιούμορ της Ryanair.

Διαβάστε ποιος κατηγόρησε τη Ryanair οτι δεν σέβεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και γιατί εξετάζει η Ryanair να σταματήσει τις πτήσεις από Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.