Γάμος Σαββίδη: Επικό γλέντι, πόλεμος με βεγγαλικά, καλλονή νύφη, διαφορά ύψους [φωτο, video]

Τι έγινε στο φαντασμαγορικό γλέντι μετά τον γάμο του Γιώργου Σαββίδη;

Το γλέντι για τον γάμο του Γιώργου Σαββίδη με τη Γιάνα Κουντάκοβα κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο ουρανός πάνω από το Κυβερνείο στο Καραμπουρνάκι άστραψε ουκ ολίγες φορές από τα βεγγαλικά και τις κροτίδες που εκτοξεύονταν.

Μάλιστα, το γεγονός ότι χρονικά το όλο σκηνικό συνέπεσε περίπου με το σημείο που η Ρωσία ισοφάρισε την Αγγλία με το γκολ του Βασίλι Μπερεζούτσκι έκανε αρκετούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να συνδυάζουν τη χαρά του γάμου με τους πανηγυρισμούς αρκετών προσκεκλημένων της οικογένειας Σαββίδη που είχαν ταξιδέψει από τη Ρωσία στη Θεσσαλονίκη.


Στο μεταξύ, η οικογένεια Σαββίδη μοίρασε στον Τύπο ένα δελτίο Τύπου με φωτογραφίες μέσα από την εκκλησία και μαζί και ένα δελτίο Τύπου που αναφέρει τα εξής:

“Στο χωριό Πρόχωμα Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Γιώργου Σαββίδη με την εκλεκτή της καρδιάς του Γιάννα. Ο γάμος τελέστηκε από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β’ που ήρθε γι’ αυτόν το λόγο, τιμώντας τη μακροχρόνια προσωπική του σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ι. Ν. Αγίου Πνεύματος, που είναι μια δωρεά του επιχειρηματία στην κοινότητα του Προχώματος και είναι πιστή αντιγραφή του αντίστοιχου Ναού στη Σάντα του Πόντου, από όπου έχει καταγωγή η οικογένεια.

Η δεξίωση και το πάρτι για τους 600 καλεσμένους διοργανώθηκε στο Κυβερνείο, καθώς η οικογένεια εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια για τη χρήση του εξωτερικού χώρου, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της πλήρους ανακαίνισής του. Οι υψηλοί προσκεκλημένοι από τη Ρωσία φιλοξενήθηκαν στο Μακεδονία Παλλάς το οποίο δεσμεύθηκε πλήρως για τις ανάγκες του γάμου και στολίστηκε ανάλογα.

Με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό στην ιστορικότητα του χώρου, έγιναν σημαντικές εργασίες εξωραϊσμού και καθαρισμού των κήπων του Κυβερνείου και στήθηκε η εξέδρα για τη δεξίωση. Η οικογένεια ευχαρίστησε τους καλεσμένους αλλά και τον απλό κόσμο που ευχήθηκε για το γάμο του Γιώργου και της Γιάννας”.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον γάμο που επέλεξε να μοιράσει η οικογένεια Σαββίδη:





Δείτε τι έγινε στον πριγκιπικό γάμο του γιου του Ιβάν Σαββίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.