Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κατέβασε το κινητό ρεπόρτερ επειδή την ενοχλούσε [video]

Ποια η απίστευτη χειρονομία της Σπυροπούλου σε ρεπόρτερ, που μιλούσε στο κινητό;

«Δεν με νοιάζει τι σχέση έχουν μεταξύ τους. Δεν παίρνεις το κινητό, δεν το κάνεις αυτό σε έναν άνθρωπο» δήλωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την απρεπή κίνηση της Σπυροπούλου σε ρεπόρτερ.

Κατά τη διάρκεια που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε δηλώσεις στις κάμερες, ένας ρεπόρτερ που στεκόταν δίπλα της μιλούσε στο κινητό του.

Η γνωστή παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για άγνωστο λόγο, γύρισε προς το μέρος του και του κατέβασε το τηλέφωνο. Η συγκεκριμένη κίνηση έκανε έξαλλο τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Του πήρε το κινητό. Είναι ένα… μπούγιο εκεί και είναι ο άλλος με το τηλέφωνο. Μπορεί να μην είναι σωστό, αλλά δεν αρπάζεις το τηλέφωνο του άλλου. Το να έρθει ένας άνθρωπος να μου πάρει το τηλέφωνο, από πού με ξέρεις; Δεν το παίρνεις, δεν το κάνεις αυτό” δήλωσε ο Σεργουλόπουλος για Σπυροπούλου και προσέθεσε:

“Άμα μου κάνεις αυτό, μπορώ κι εγώ να σου κάνω κάτι άλλο. Έρχομαι εγώ και παίρνω το κινητό από το αυτί σου; Έχουμε δει πολλές φορές ρεπόρτερ που έχουν το κινητό και δίνουν το ρεπορτάζ. Μπορεί να είναι αγενής, δεν το παίρνεις το κινητό. Δεν με νοιάζει τι σχέση έχουν μεταξύ τους. Είναι εντυπωσιακή και λίγο αυθαίρετη κίνηση. Δεν το κάνεις αυτό σε έναν άνθρωπο».

Δείτε το βίντεο με την κίνηση της Σπυροπούλου σε γνωστό ρεπόρτερ:

Διαβάστε πώς ο Βερύκιος ξεμπρόστιασε τη Σπυροπούλου για Κοντομηνά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.