Πανικός στο ΣΥΡΙΖΑ: Ποιο το sms-φωτιά στους βουλευτές μετά τις αποκαρδιωτικές δημοσκοπήσεις

Τι sms εστάλη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δημοσκοπήσεις;

Συναγερμός έχει σημάνει στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τις δημοσκοπήσεις.

Πλέον στο πρωθυπουργικό επιτελείο βλέπουν τη πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του Αλέξη Τσίπρα στις δημοσκοπήσεις, καθώς είναι εμφανές πλέον ότι οι Έλληνες έχουν αρχίσει να του γυρίζουν την πλάτη με φόντο τα νέα μνημονιακά μέτρα αλλά και όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις που έμειναν μόνο στα λόγια.

Ωστόσο, στο Μέγαρο Μαξίμου έχει φτάσει ακόμα ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό μήνυμα, ότι οι Έλληνες δεν πιστεύουν πλέον ούτε στο ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ, που μέχρι πρότινος τουλάχιστον ήταν ένα από τα ισχυρότερα όπλα της κυβέρνησης αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού.

Αν και επισήμως, οι του Μεγάρου Μαξίμου εκτιμούν ότι η εικόνα αυτή μπορεί να αντιστραφεί στην περίπτωση που ο κομματικός στρατός βγει στην κοινωνία, ωστόσο στην πραγματικότητα ούτε κι αυτό φαίνεται εφικτό.

Άλλωστε μέχρι στιγμής ελάχιστες είναι περιπτώσεις υπουργών και βουλευτών που δεν έχουν δεχθεί προπηλακισμούς και λεκτικές επιθέσεις από τους πολίτες.

Τελευταίο περιστατικό είναι τα επεισόδια στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όταν εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Το sms που άναψε φωτιές

Στο μεταξύ φωτιές άναψε το SMS που εστάλη στα κινητά τηλέφωνα των βουλευτών από την γραμματεία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω μήνυμα κατά κάποιο τρόπο έδινε την εντολή στους βουλευτές να διαθέσιμοι στις Νομαρχιακές Οργανώσεις προκειμένου να συμμετέχουν σε κομματικές συγκεντρώσεις.

Ωστόσο, πολλοί ήταν οι βουλευτές που αντέδρασαν καθώς διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν έχουν σαφή ενημέρωση τόσο για το πως θα εφαρμοστούν τα μέτρα που πέρασαν όσο και για τι ακόμα θα χρειαστεί να περάσει από τη Βουλή.

Η πρόβα των εκλογών

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το ενδεχόμενο ενός δημοψηφίσματος με αφορμή τη συνταγματική αναθεώρηση δεν φαίνεται να έχει αποκλειστεί από το πρωθυπουργικό επιτελείο. Κι αυτό γιατί ένα ενδεχόμενο δημοψήφισμα μπορεί να λειτουργήσει κι ως πρόβα εκλογών όπου θα φανεί η απήχηση του Αλέξη Τσίπρα στον ελληνικό λαό

Διαβάστε τις μυστικές δημοσκοπήσεις που σκοτώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.