Δείπνο Τσίπρα – Μητσοτάκη: Πώς «έσπασε τον πάγο» η Περιστέρα και έφερε κοντά Αλέξη-Κυριάκο

Πώς η Περιστέρα «ζέστανε» την ατμόσφαιρα και έφερε κοντά Τσίπρα – Μητσοτάκη;

Μπορεί η νύχτα της περασμένης Παρασκευής να ήταν από τις πιο ζεστές αυτού του καλοκαιριού, μπορεί ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού του 2016 να πύρωνε το τσιμέντο της Αθήνας, ωστόσο η ατμόσφαιρα στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμήν του Γ.Γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν με καλεσμένους επίσης τους Αλέξη Τσίπρα, Κυριάκο Μητσοτάκη, Νίκο Βούτση (μετά συζύγων) ήταν από… αμήχανη έως και παγωμένη.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, στην αρχή της συνάντησης, με το ζεστό λόγο που τον διακρίνει, προσπάθησε να ζεστάνει το κλίμα μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη, κλίμα που είναι… παγωμένο σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν, λόγω των οξύτατων αντιπαραθέσεων που έχουν σχεδόν καθημερινά.

Και εν μέρει τα κατάφερε. Λίγο κουβέντα για το… «Euro 2016», λίγο για τον καιρό, η αμηχανία και η παγωμάρα «έσπασαν»…

Πολύ διακριτική η σύζυγός του Σίσυ, άνετος αλλά και αυτός… αμήχανος ο Νίκος Βούτσης, ώσπου μπήκε στη μέση η σύζυγος του πρωθυπουργού Περιστέρα.

Με «αέρα» που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός, αφού και αυτή είναι πολύ διακριτική και δεν της αρέσουν οι δημόσιες εμφανίσεις, έπιασε κουβέντα και με τον Πρόεδρο, αλλά και με το ζεύγος Μητσοτάκη.

Έδειξε άνετη, δημιούργησε κλίμα έως και… εύφορο, με αποτέλεσμα σε πολύ λίγο ο μεν Αλέξης να μην είναι… κουμπωμένος με τα χέρια στις τσέπες, ο δε Κυριάκος να «λυθεί» και να αφήσει την αμήχανη στάση με τα χέρια σταυρωμένα.

Την Περιστέρα δεν άργησε να ακολουθήσει και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Έτσι το κλίμα «ζεστάθηκε», σε λίγο έφτασε κι ο Γ.Γ. του ΟΗΕ και η «παρέα» κάθισε στο τραπέζι.

Εκεί το σπάσιμο της αμηχανίας συνεχίστηκε.

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάθονταν απέναντι ο ένας απ’ τον άλλο, όμως συζητούσαν άνετα και χωρίς δείγματα αμηχανίας και το δείπνο κύλησε γενικά ευχάριστα.

Βέβαια την πολιτική κουβέντα την απέφυγαν, όμως η ατμόσφαιρα ήταν γενικά καλή…

Μάλιστα τα ζεύγη Τσίπρα και Μητσοτάκη έφυγαν την ίδια ώρα.

Δείτε το απίστευτο δώρο του Αλέξη Τσίπρα στον γγ του ΟΗΕ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.