Βίντεο σοκ: Νεκρή 7χρονη σε ζωολογικό κήπο. Της έσπασε το κεφάλι ελέφαντας με πέτρα

Δείτε βίντεο με σκληρές εικόνες από τον θάνατο 7χρονης από ελέφαντα σε ζωολογικό κήπο.

Τραγικός θάνατος μικρού κοριτσιού σε ζωολογικό κήπο.

Η μικρούλα πόζαρε με τους γονείς της για μια φωτογραφία όταν δέχτηκε το θανατηφόρο ατύχημα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη πολύ αργά

Ένα παράξενο και συνάμα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σε έναν ζωολογικό κήπο στο Μαρόκο με θύμα ένα εφτάχρονο κοριτσάκι, το οποίο δέχτηκε στο κεφάλι μια πέτρα που πέταξε προς το μέρος της ένας ελέφαντας με την προβοσκίδα του.

Το μικρό κορίτσι, το όνομα του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί, πόζαρε για μια φωτογραφία με την οικογένειά της δίπλα στον περίκλειστο χώρο όπου ζει ο θηλυκός ελέφαντας, ονόματι Assia, στον ζωολογικό κήπο του Ραμπάτ, όταν δέχτηκε το θανατηφόρο χτύπημα.

Σύμφωνα με μάρτυρες, η εφτάχρονη έπεσε αμέσως αιμόφυρτη στο έδαφος, ενώ γύρω της έσπευσαν για να τη βοηθήσουν εργαζόμενοι του ζωολογικού κήπου αλλά και επισκέπτες. Στη συνέχεια το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, όπου και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Τη σοκαριστική σκηνή με το δυστύχημα κατέγραψε ένας επισκέπτης του ζωολογικού κήπου με το κινητό του τηλέφωνο. Στο υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας, διακρίνεται ο ελέφαντας στο βάθος, η πέτρα την οποία εκτόξευσε προς το μέρος της μικρής, αλλά και το άτυχο κορίτσι αμέσως μετά τον τραυματισμό του.

Δείτε το βίντεο με τον θάνατο της 7χρονης από ελέφαντα στον ζωολογικό κήπο:

Δείτε πώς λευκή τίγρης σκότωσε άτυχο αγόρι σε ζωολογικό κήπο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.