Έσβησε η 9χρονη κόρη γνωστού Σεφ: Ρακος ο πατερας

Πώς σκοτώθηκε η άτυχη 9χρονη Μελίνα-Ελένη; Ποια είναι η κατάσταση της μητέρας της;

Πήγαινε στον Αλισσό για να περάσει λίγες μέρες στη γενέτειρα της μητέρας της αλλά δεν πρόλαβε. Η 9χρονη Μελίνα-Ελένη έσβησε στην άσφαλτο σε τροχαίο που συνέβη προχθές στην Πατρών – Κορίνθου στο Δερβένι.

Η άτυχη 9χρονη Μελίνα-Ελένη επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της και το οποίο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση ήταν μοιραία για την 9χρονη, καθώς σκοτώθηκε ακαριαία.

Η μητέρα της, Αναστασία Κάνιστρα, τραυματίστηκσε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η κηδεία της 9χρονης Μελίνας-Ελένης Besnard θα γίνει σήμερα στις 6.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ανω Αλισσού.

Σοκαρισμένος, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έγινε, ο τραγικός πατέρας Jean Francois Besnard που είχε μείνει στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η μητέρα του κοριτσιού εργάζεται σε νοσοκομείο στην Αθήνα και έχει φύγει εδώ και πολλά χρόνια από τον Αλισσό αναζητώντας την τύχη της στην Αθήνα. Διατηρούσε, όμως, δεσμούς με την περιοχή καθώς έχει πολλούς συγγενείς. Η γυναίκα πήγαινε συχνά στον Αλισσό για διακοπές, όπως έκανε και αυτή τη φορά, η οποία όμως στάθηκε μοιραία.

Μόλις πληροφορήθηκε το τροχαίο, ο Jean Francois Besnard, γνωστός Γάλλος σεφ, μετέβη στο νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου κατέρρευσε όταν έμαθε για το θάνατο της 9χρονης Μελίνας-Ελένης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.