Τι κάνουν σήμερα 15 διάσημοι που εγκατέλειψαν την τηλεόραση και τη σόουμπιζ

Τι κάνουν σήμερα 15 διάσημοι που εγκατέλειψαν την τηλεόραση και τη σόουμπιζ;

Δεν είναι λίγοι οι Ελληνες και ξένοι διάσημοι που ενώ βρισκόντουσαν στο απόγειο της καριέρας τους αποφάσισαν, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, να αλλάξουν ρότα στη ζωή τους και να εγκαταλείψουν τη σόουμπιζ και τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν είναι όμως και λίγοι αυτοί που μας εξέπληξαν με τις μετέπειτα επιλογές τους.

Για παράδειγμα, διάσημος Ελληνας τραγουδιστής με μέλλον μπροστά του αποφασίζει να ακολουθήσει την ιατρική και διορίζεται σε δημόσιο νοσοκομείο, διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια εκτρέφει γαϊδουράκια και παράγει προϊόντα από το γάλα τους (το οποίο είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες), ενώ ένας από τους πιο διάσημους «πολεμιστής» του Χόλιγουντ εργάζεται πλέον ως αστυνομικός!

Δήμητρα Ρουμπέση

Θυμάστε τη Δήμητρα Ρουμπέση; Την πρώην παρουσιάστρια και σύζυγο για αρκετά χρόνια του Ανδρέα Μικρούτσικου, που για μια εποχή μεσουράνησε στις στήλες της σόουμπιζ; Λογικό να την έχετε ξεχάσει, αφού τα τελευταία χρόνια, μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Μικρούτσικο, η όμορφη Δήμητρα Ρουμπέση έχει αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα.

Για ένα μεγάλο διάστημα έμενε μαζί με το σύζυγό της Ιωάννη Λιβέρη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, στη Ζάκυνθο. Αυτή την περίοδο επέστρεψαν στην Αθήνα με την Δήμητρα Ρουμπέση να κάνει μαθήματα pilates σε γνωστό γυμναστήριο.

Αντρέας Μικρούτσικος

Οι ένδοξες ημέρες με τις μεγάλες αμοιβές και τις ανέσεις ανήκουν στο παρελθόν για τον παρουσιαστή. Δεν εργάζεται εδώ και χρόνια στην τηλεόραση, υποφέρει από κατάθλιψη, τα χρέη τον κυνηγούν και κινδυνεύει για ακόμα μια φορά να χάσει τη βίλα του στην Κηφισιά.

Στέργιος Νένες

Η σειρά που τον ανέδειξε, η «Κωνσταντίνου και Ελένης», δεν έχει σταματήσει ποτέ, όπως λέει ο γνωστός ηθοποιός. Η μεγαλύτερη χρονική διάρκεια διακοπής της ήταν μόλις 20 μέρες, σε περίοδο Δεκαπενταυγούστου! Η μεγάλη του αγάπη, εκτός από το θέατρο, είναι η μηχανή του. Ο Στέργιος Νένες ομολογεί πως μόνο στη σκηνή του θεάτρου και στη μηχανή του ξεχνάει ό,τι τον απασχολεί.

Ειρήνη Σκλήβα

Η ίδια πλέον, έχει αφήσει πίσω της τον γκλάμορους αυτό κόσμο και έχει πλέον αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Η Ειρήνη, πανέμορφη όπως πάντα, μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της. Δείτε την πώς είναι σήμερα, μέσα από μια selfie, χωρίς μακιγιάζ.

Γιάννης Μελισσανίδης

Ο Ιωάννης Μελισσάνίδης, αν και έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια λουκ παραμένει πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση, γυμνάζεται και φυσικά ασχολείται με θέματα αθλητισμού.

Γιώργος Βασιλείου

Ο Γιώργος Βασιλείου δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο, έχοντας στο πλευρό του όλους τους καλούς του φίλους. Ο «Ταξίαρχος Θεοχάρης» ή ο κατά κόσμον Γιώργος Βασιλείου είναι μία από τις περσόνες που άφησε εποχής στην ελληνική τηλεόραση στη μακροβιότερη σειρά της, το «Καλημέρα Ζωή». Ο γνωστός ηθοποιός, που πέρασε μία μεγάλη περίοδο ακόμη και από τα έδρανα της Ελληνικής Βουλής έχει αφήσει πίσω του πολιτική και υποκριτική και ασχολείται και με το μποστάνι του. Ευχόμαστε να βγει γρήγορα από το νοσοκομείο.

Νίκος Μίχας

Ποιος δε θυμάται τον Νίκο Μίχα, το νεαρό παιδί με τα ωραία μάτια που που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Fame Story. Σήμερα, ο Μίχας έχει αφήσει πίσω του το τραγούδι και είναι γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο!

Μάλιστα αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Εγώ: “Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Είναι μια πολύ ξεχωριστή καινούρια εμπειρία. Μου αρέσει να προχωρώ διεκδικώντας κάθε επόμενο βήμα στη ζωή μου. Η φύση του ιατρικού επαγγέλματος έχει να κάνει καθαρά με την προσφορά.

Είμαι ένας δοτικός άνθρωπος, της προσφοράς. Και με τη μουσική έχω επίσης την ίδια φιλοσοφία. Πάντοτε ήθελα το κοινό να εισπράττει την ενέργειά μου στη σκηνή, να αισθάνεται όμορφα έπειτα από μια παράσταση. Στην ιατρική τα πράγματα είναι ακόμα πιο καθαρά. Δεν υπάρχει πιο δυνατό συναίσθημα από το να μπορείς να θεραπεύσεις έναν άνθρωπο. Δεν το αντιμετωπίζω ως επάγγελμα.”

Μάρω Λύτρα

Η Μάρω Λύτρα που μας δημιούργησε ιδιαίτερη αίσθηση στο Fame Story, πρίν λίγα χρόνια παράτησε το τραγούδι και έγινε νοσοκόμα σε κλινική του Μόντρεαλ! Ωστόσο, πριν λίγο καιρό απολύθηκε λόγω της οικονομικής κρίσης και τώρα δηλώνει άνεργη.

Τζώνυ Θεοδωρίδης

Ποιος δεν θυμάται τον ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’90 Τζώνυ Θεοδωρίδη που είχε “κάψει” καρδιές πρωταγωνιστώντας σε βιντεοταινίες, αλλά και στην θρυλική Λάμψη του Νίκου Φώσκολου. Σήμερα, έχει παρατήσει την υποκριτική. Αρχικά άνοιξε ένα μπαράκι πριν από χρόνια με τον Λάμπη Λιβιεράτο στην Αγία Παρασκευή, το οποίο και έκλεισαν όταν ο Λιβιεράτος αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία του. Αμέσως μετά ο ηθοποιός δραστηριοποιήθηκε μόνος στο Χαλάνδρι, όπου πριν από δύο χρόνια εγκαινίασε ένα καφέ μπαρ, το οποίο έχει γίνει στέκι καλλιτεχνών.

Αγγελος Πυριόχος

Τα τελευταία 6 χρόνια, ο Αγγελος Πυριόχος έχει φύγει από την Αθήνα και ζει μόνιμα στον τόπο καταγωγής του, στη Ζάκυνθο. Ο λόγος; Ένας μεγάλος χωρισμός….

Εκεί τα απογεύματα ο Αγγελος Πυριόχος εργάζεται στον δημοτικό κινηματογράφο, όπου καθαρίζει τον χώρο και σερβίρει ποπ κορν στον κόσμο, ενώ τις ελεύθερες ώρες του σκουπίζει το κουρείο των φίλων του αφιλοκερδώς και κάνει εκπομπή σε τοπικό ραδιοσταθμό.

Μπέσσυ Αργυράκη

Εξεπλάγημεν όταν ακούσαμε τι επαγγέλλεται η Μπέσσυ Αργυράκη τα τελευταία 17 χρόνια. Όχι, η δημοφιλης τραγουδίστρια που οι περισσότεροι γνωρίζουμε από τη συμμετοχή της στη Eurovision με το «Μάθημα Σολφέζ» και που βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Ηλεκτρονική εποχή» δεν ασχολείται με το τραγούδι, αλλά δουλεύει ως ασφαλιστική σύμβουλος!

Στέλλα Γεωργιάδου

Υπήρξε από τα πρώτα ονόματα στην πίστα και στην δισκογραφία στο δεύτερο μισό των 90ς, αλλά ξαφνικά εξαφανίστηκε. Ο λόγος για την Στέλλα Γεωργιάδου, που εδώ και μερικά χρόνια έχει επιστρέψει μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κύπρο. Εκεί μαζί με τον αδελφό της συνέπραξαν και στη δημιουργία της φάρμας Golden Donkeys, όπου εκτρέφονται γαϊδουράκια και παράγονται προϊόντα από το γάλα τους, το οποίο είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Σεμίνα Διγενή

Η Σεμίνα Διγενή υπήρξε μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες δημοσιογράφους στην ελληνική τηλεόραση. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια η Σεμίνα Διγενή απέχει από τις δημόσιες εμφανίσεις. Η τελευταία της παρέμβαση έγινε όταν ανέλαβε τον επικοινωνιακό σχεδιασμό του νέου κόμματος του Απόστολου Γκλέτσου. Από τότε η παρουσία της έγινε ακόμη πιο διακριτκή, παρότι η Σεμίνα Διγενή έχει δική της εταιρεία συμβούλων και κινείται στους καλλιτεχνικούς χώρους.

Κορίνα Δαμουλιάνου

Το 9χρονο τότε κοριτσάκι από το «Πάτερ Ημών» που πρωταγωνιστούσε ο Κώστας Καρράς και η Ελένη Μενεγάκη. , έχει αποφασίσει πλέον να ασχοληθεί με τα κοινά: η 29χρονη πλέον Κορίνα Δαμουλιάνου κατεβαίνει στις εκλογές και θα είναι υποψήφια στη Β΄ περιφέρεια Αθηνών με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, έχει εκλεγεί και δημοτικός σύμβουλος στην Καλλιθέα! Υπενθυμίζεται ότι και ο τηλεοπτικός της «μπαμπάς», Κώστας Καρράς είχε θητεύσει ως βουλευτής από το 2000 έως το 2007 με τη Νέα Δημοκρατία.

Κώστας Κεντέρης

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ και παγκόσμιος πρωταθλητής, Κώστας Κεντέρης, δεν θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν, αφού έχει μεγαλώσει και έχει «αφεθεί» λόγω και των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, καθώς διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στο Μικρό Πάπιγκο, στα Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα να αφιερώνει πολλές ώρες στην επιχείρησή του και λιγότερες -όπως φαίνεται- στον εαυτό του.

Δείτε πώς είναι σήμερα αγνώριστη η Ξανθίππη του 50-50, Μαρία Ανδρούτσου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.