Τηλεοπτική βόμβα: Ποιον γκουρού των σίριαλ άρπαξε το Epsilon από τον ANT1 [φωτο]

Ποιον πήρε από τον ANT1 το Epsilon;

Η τηλεοπτική κλοπή του αιώνα από το Epsilon.

Ο Χάρης Ρώμας, ο σεναριογράφος των μεγαλύτερων σειρών – επιτυχιών του ΑΝΤ1 υπέγραψε στο Εpsilon το οποίο φιλοδοξεί να μπει δυναμικά στον χώρο της μυθοπλασίας.

Την αποκάλυψη έκανε η Χριστίνα Λαμπίρη μέσα από την εκπομπή της «Με το Καλημέρα».

Το καινούριο σίριαλ θα είναι κωμωδία και θα λέγεται «Ο κακός πεθερός» και όπως είπε η γνωστή παρουσιάστρια, σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί η συμπρωταγωνίστριά του που θα σίγουρα θα κάνει μπαμ.

Διαβάστε το δελτίο τύπου του Epsilon:

Το γέλιο στα καλύτερα του φέτος στην Ελληνική τηλεόραση χάρη στο E TV που κατάφερε το σπουδαίο Χάρη Ρώμα να επανέλθει με την ολοκαίνουργια ξεκαρδιστική σειρά «Κακός πεθερός».

Ο Ταλαντούχος ηθοποιός και δημιουργός Χάρης Ρώμας, ο άνθρωπος με τις μεγαλύτερες και διαχρονικότερες επιτυχίες, επανέρχεται δυναμικά τη νέα σεζόν στους δεκτές μας μέσα από την συχνότητα του E TV, όχι μόνο να μας καθηλώσει αλλά και να γυμνάσει τους κοιλιακούς μας μύες.

Οι επαναλήψεις του Καφέ της Χαράς και του Κωνσταντίνου και Ελένης ακόμα κάνουν θεαματικές τηλεθεάσεις στον ΑΝΤ1 και το μόνο που μένει να δούμε είναι πως θα πάει και το καινούριο σίριαλ στην καινούρια τηλεοπτική στέγη που θα το φιλοξενήσει.

Διαβάστε ποια σειρά του ANT1 επιστρέφει μετά από 15 χρόνια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.

2 Σχόλια

  1. Κι όμως αυτές οι επαναλήψεις, δεν έκαναν σε κανέναν από τους υπόλοιπους καλό. Αντίθετα, ταυτίστηκαν με τις ηλίθιες καρικατούρες του πούστη ρώμα, δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από αυτές, και ίσως, με το συνεχές προσβλητικό κείμενο του σεναρίου, ορισμένοι γελοιοποιήθηκαν, ξεφτιλίστηκαν και παρέμειναν στη συνείδηση του κόσμου ως μηδενικά!!!

    Φυσικά, όταν αυτά τα δυο εκτρώματα έγραψαν το έκτρωμα που ακούει στο όνομα”παρθεναγωγείο”, μειώθηκαν δραστικά τα νούμερα σε σχέση με τις υπόλοιπες καρικατούρες τους, και για να κάνει τον άνετο με τα νούμερα, ο πούστης ο Ρώμας γαμήθηκε ψυχολογικά τόσο πολύ που για να δείξει ότι του άρεσαν το νούμερα του ‘ρθε να πει πάλι με μία αδελφίστικη εμπάθεια ”Το 22% για άλλους είναι άπιαστο όνειρο”!!

    Κι όμως, από ό,τι είχα καταφέρει να δω, υπήρχαν και δουλειές & διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα, που ενώ έκαναν μονοψήφια νούμερα ήταν και ποιοτικά και πολύ πιο ενδιαφέροντα!!
    Ενώ άλλα που κάνουν πολύ πιο πάνω από 30%, είναι ΑΘΛΙΕΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ!!

    Κι όμως διάβασα ότι την εποχή εκείνη, ο πούστης ο ρώμας με τη πουτάνα τη χατζησοφία καιγόντουσαν για τα νούμερα και γι’αυτό, ζήτησαν να αλλάξει μέρα προβολής η σειρά και όταν είδαν πάλι ότι δεν έκανε νούμερα, τσακωθήκανε ακόμα και μεταξύ τους πολύ άσχημα!!

    Και μετά για να το διαψεύσουν, μάλλον συναντήθηκαν κάπου και κάθισαν να τους τραβήξουν φωτογραφίες μαζί, για να δείξουν ότι δεν τρέχει τίποτα!!!

    Και μετά αυτή η μαλακισμενη η χατζησοφία έκανε μια μαλακία που λεγόταν λόλα και στην οποια έβαλε πολλες από τις ηλιθιες ατακες των προηγουμενων σηριαλ

    Όταν έκανε αυτή την αηδία δρ ρούλη με το γουρούνι, κατάλαβε ο κόσμος ότι δεν μπορεί να προσφέρει στην ουσία τίποτα άλλο και τον έθαψε κανονικά!!
    Κι εκεί γαμήθηκε ακόμα περισσότερο, βρέθηκε σε μεγαλύτερο αδιέξοδο και προσπάθησε πάλι να βρει κάτι να πει για το κοινό που τον είχε φτύσει ακόμα περισσότερο!!
    Ενώ τη μία φορά για να κάνει τον άνετο είπε ”ήταν αποτυχία”, την άλλη έβριζε το κοινό που τον έβριζε για αυτή την αηδία!! Και το ίδιο αποβλακωμένο κοινό προηγουμένως έβλεπε τις προηγούμενες σαβούρες του!!
    Βλέπετε δηλαδή ότι πολλοί τέτοιοι πούστηδες & καριόληδες, ανάλογα με τις συνθήκες, για να φανεί ότι δεν είναι ηττημένος και στριμωγμένος, άλλαζε κάθε φορά και τις λέξεις του!!
    Αυτό όμως λέγεται διπροσωπία, υποκρισία και συνοψίζεται με μία μόνο λέξη: ΠΟΥΣΤΙΑ!!
    Μην κρίνουμε λοιπόν εξ ιδίων τα αλλότρια, ενώ έχουμε τα ίδια και χειρότερα χάλια από άλλους!! Καλά δε λέω??

    Και φυσικά δε σημαίνει ότι επειδή ξεκωλιάστηκαν οι συντελεστές του ρούλη ότι σώνει και καλά αυτό το έκτρωμα ήταν αριστούργημα ή απλά κάτι καλό!!
    Ούτε ότι όλοι όσοι βρίζουν αυτή τη μαλακία με το γουρουνί είναι του καναπέ!! Μάθαμε τώρα να λέμε στους πάντες που δε μας γουστάρουν ότι όλοι τους είναι του καναπέ!! Οι λέξεις που ξέρουμε τόσα χρόνια πρέπει να χρησιμοποιούνται εκεί που πρέπει, να ξέρουμε πού & πότε τις λέμε και όχι να λέμε ό,τι να ‘ναι και όπου να ‘ναι, απλά για να προκαλέσουμε και να φανεί ότι είπαμε κάτι για να βγούμε κι από πάνω!! Γιατί άμα είσαι πορωμένος στην πουστιά, στο κόμπλεξ, στο καλαμοπάλουκο και στη ψυχανωμαλία, ό,τι και να πεις, το αδιέξοδο συνεχίζει και υπάρχει!! Δε λύνεται έτσι απλά με διάφορα άστοχα, αστήρικτα & άκαιρα λόγια!! Ίσα ίσα καρφώνεσαι περισσότερο έτσι!!

    Και αυτό, αντικειμενικότατα ναι, ήταν μία σιχαμερή πατσαβουριασμένη καρικατούρα!!!
    Και εννοείται ότι αυτό ήταν ένα ακόμα από τα γνωστά χαρακτηριστικά εκτρώματα & σαβούρες αυτού του πούστη… Μόνο που την τελευταία φορά, το κοντέρ της ψυχανωμαλίας και τη σαβούρας του τερματίστηκε!!

    Τουλάχιστον οι προηγούμενες έκαναν για πατσαβούρες, αυτή δεν έκανε ούτε καν για πατσαβούρα!!
    Και να χαίρεται που έκανε μονοψήφια!! Κανονικά θα έπρεπε να έκανε υπό το μηδέν!! Και μόνο που έκανε πάνω από το μηδέν και μονοψήφια, είναι όντως θάυμα!! Υπάρχουν και οι πιο αποβλακωμένοι σε αυτή τη χώρα!!

    Ειλικρινά, όσοι συνεχίζουν να βλέπουν αυτό το έκτρωμα, ή είναι χαμήλης νοημοσύνης ή είναι μαζοχιστές!!
    Εγώ λυπάμαι περισσότερο τα μικρά παιδιά που, λόγω των παράλογων συνεχών επαναλήψεων και λόγω προφανούς έλλειψης καινούργιου (αλλά και καλού) προϊόντος, κατάφεραν και πρόλαβαν να δουν αυτή τη σαπίλα, αποβλακώθηκαν και ίσως επηρεάστηκαν από τη ψυχανωμαλία των σεναριογράφων.
    Θέλω να ελπίζω ότι είδαν τους μαλακοχαρακτήρες των εκτρωμάτων αυτών σαν μερικά απλά & γελοία καρτούν!!

    Αλλά και μόνο να είδαν τη φάτσα του Ρώμα, μάλλον θα τους φάνηκε κάπως αστεία!!
    Γιατί όντως η σκατόφατσα αυτού του πόυστη είναι γελοία & κωμική!! Και δε χρειάζεται να κάνει καμία γκριμάτσα γι’αυτό, αφού είναι από μόνη της φρικιαστική!! Φανταστείτε όταν σφίγει τα δόντια και προσπαθεί να κάνει τον κακό, όπου η μούρη του γίνεται ένας σκέτος κώλος!! Κι εκεί είναι που σου φεύγουν ακόμα και τα σφραγίσματα από τον κλαυσίγελο!! Και από το πολύ τσιγάρο μάλλον, όχι μόνο έχει ζαρωθεί, αλλά έχει μπει μέσα στο κεφάλι και σε λίγο θα μοιάζει να ‘χει μείνει χωρίς να ΄χει κεφάλι!!

    Όλοι εμείς σπάμε πολύ πλάκα με αυτόν το φαντασμένο υποκείμενο της δεκάρας, που συνεχίζει μέχρι σήμερα να βρίζει τους πάντες εκτός από το τομάρι του!!

    Μαζί του γελάει και ο κάθε πικραμένος!!

    Και επίσης όλοι ξέρουμε πλέον ότι ο Ρώμας είναι ένας γραφικός υποκριτής & διπρόσωπο μαλακιστήρι!!

    Κι όμως αυτός είχε περισυλλέξει ό,τι πιο σιχαμερό & περιθωριακό έκτρωμα υπάρχει στη ελληνική τηλεόραση.

    ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ‘ΚΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΑ & ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ!!
    ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΡΝΕΙ!! ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΤΡΑΣ, ΔΙΑΤΥΠΑΝΙΖΕΙ Η ΜΟΔΙΣΤΡΟΥΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ”ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ, ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΑΣ!!” ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ & ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!! ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ”ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΤΡΕΣ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ!! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ, ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!! Ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΎΣΤΑ ΤΟΥΣ!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ!! ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ!! ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ!! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ, ΤΑ ‘ΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΜΠΑΝ!! ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟ ΚΑΛΑΜΙ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΟΨΥΧΟΣ!! ΕΚΕΙ, ΘΑ ΣΟΥ ΘΙΞΩ ΟΧΙ ΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΔΥΟ, ΟΥΤΕ ΕΚΑΤΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΣΟΥ!! ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΩΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ, ΩΣ ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥΣΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΙΣΑΙ 1.000.000 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!!

    Πραγματικά, είσαι ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ και, όπως όλοι οι άρρωστοι ψυχοπαθείς, δεν μπορείς να το καταλάβεις.

    ΜΙΑ ΚΟΤΟΥΛΑ ΛΥΡΑΤΗ ΕΙΣΑΙ!!
    ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΠΟΜΟΛΑ!!

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΟΒΩ, ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΜΟΛΑΣ ΜΕΝΤΕΣ!!

    Όπως και γυναίκες που ίσως έχουν περισσότερα ΚΑΚΑΛΑ από έναν άντρα και τιμάνε τα παντελόνια που φοράνε…

    ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΤΑ ‘ΧΕΙ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΧΕΣΜΕΝΟ ΓΗΡΑΙΟ & ΜΕΣΟΚΟΠΟ ΠΑΠΠΟΥ!!

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΝΑ ΑΝΕΧΤΕΙΣ & ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΜΑΘΗΤΟ & ΠΡΩΤΟΠΕΙΡΟ ΕΦΗΒΟ.

    ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΡΑΚΟΣ!!

    ΟΥΤΕ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ…
    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΟΥΝ.

    ΟΤΑΝ ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ…

    Κάτσε λοιπόν εκεί που σου αξίζει, στο Ελλαδιστάν!! Καλά είσαι εκεί!!
    Βρωμιάρη…

  2. Προσωπικά, δεν είχα δει ποτέ στην τηλεόραση σε επανάληψη ούτε ένα έργο από τις μαλακίες του πούστη του Ρώμα και τις άλλης της βρωμιάρας της Χατζησοφία (άλλη καριόλα αυτή), ακόμα και τότε που ζούσα στην Ελλάδα, παρά μόνο μερικές σκηνές στο youtube.
    Και γενικά, δεν παρακολουθούσα πολλές σειρές. Ό,τι σκηνές έχω δει είναι μόνο από το youtube. Και μόνο από ‘κει, κατάλαβα πολλά!!

    Και για να μην παρεξηγηθώ, μη μου πείτε ότι τα έγραψα όλα αυτά γιατί ζηλεύω και επειδή είναι ο καλύτερος!!!
    Όχι γιατί με αυτή τη συνολική αποβλάκωση, σαν όλους ικανούς να μου πείτε κάτι τέτοιο!!!!

    Αν ήμουν σαν κι αυτόν, θα ‘πρεπε να είχα αυτοκτονήσει εδώ και πολλά χρόνια!!

    Θεωρώ όχι μόνο ό,τι έχει κάνει αυτός αλλά τον ίδιο και σαν άνθρωπο, μία υπερεκτιμημένη μετριότητα κι ο κόσμος τού έχει δώσει τέτοια αξία μεγαλύτερη από αυτή που πραγματικά έχει!!
    Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω τι μυαλό κουβαλάει ο νεοέλληνας!!

    Όλες αυτές οι σειρές ανήκουν στο κατάμαυρο κεφάλαιο της ελληνικής τηλεόρασης και είναι στην κατηγορία τους σκέτες σαβούρες!!
    Κι όμως, αυτή είναι η πραγματική αλήθεια!!

    Μπορώ όμως να το εξηγήσω κάπως αυτό.

    Η Ελλάδα, όλα αυτά τα χρόνια, περιείχε στην πλειονότητα της ανθρώπους με μέτριο και χαμηλό πνευματικό επίπεδο, και γι’ αυτό το λόγο συνήθισε και καθιέρωσε κατά καιρούς κάτι ηλίθιους βλαχοκαλλιτέχνες της συμφοράς, από τη μουσική, τον κινηματογράφο και μετέπειτα, από την τηλεόραση, για να διασκεδάζουν το λαό και κυρίως τα στρώματα των ανθρώπων που προείπα. Όλους αυτούς τους βλαχοκαλλιτέχνες τους έχει πολύ ανάγκη ο λαός μας χρόνια τώρα. Με αυτούς μεγάλωσε, αυτούς συνήθισε και γι’ άυτό, τους έβαλε στα γονίδιά του, στη ζωή του, στο σπίτι του και έγινε ένα με αυτούς. Ανάμεσα σ’αυτούς είναι και αυτός ο γραφικός καραγκιοζάκος, ο τηλεοπτικός απατεώνας Ρώμας και πολύ άλλοι όμοιοί του, που συνεχίζουν και μας διασκεδάζουν με αυτά τα εκτρώματα. Και επειδή οι Έλληνες τους συνήθισαν όλα αυτά τα χρόνια, εξακολουθούν και τους έχουν πολύ ανάγκη στη διασκέδασή τους.

    Φαντάζομαι ότι και στο θέατρο, πάλι με την ίδια πουστιά δουλεύει, αλλά για να ρίξουμε τώρα μια ματιά στις τηλεοπτικές του ανωμαλίες!!

    Ο Ρώμας εκτίναξε την ”υποκριτική” του απατεωνιά με τα απωθημένα του στο σίριαλ “Οι Μεν και οι Δεν”, στο οποίο υποκρίνεται τον στριμμένο γεροντοκόρο της υψηλής κοινωνίας που αναγκάζεται να συγχρωτιστεί με την μπασκλασαρία.
    Η μεγάλη επιτυχία-απατεωνιά ήρθε με το Κωνσταντίνου και Ελένης, στο οποίο υποκρίνεται τον στριμμένο γεροντοκόρο της υψηλής κοινωνίας που αναγκάζεται να συγχρωτιστεί με την μπασκλασαρία.
    Η ακόμη μεγαλύτερη απατεωνιά ήρθε με το Καφέ της Χαράς, στο οποίο υποκρίνεται τον στριμμένο γεροντοκόρο της υψηλής κοινωνίας που αναγκάζεται να συγχρωτιστεί με την μπασκλασαρία, και ολοκλήρωσε με το κάπως πιο αποτυχημένο Δρ Ρούλης, στο οποίο υποκρίνεται, τώρα θα γίνει η ανατροπή, τον στριμμένο γεροντοκόρο της υψηλής κοινωνίας που αναγκάζεται να συγχρωτιστεί με την μπασκλασαρία. Όπως βλέπετε, μιλάμε για πολυποίκιλη καριέρα!!!

    Η μία και μοναδική φορά που δεν έκανε τον γεροντοκόρο ήταν στο Λίφτινγκ, που έκανε το γεροντότεκνο, πάλι της υψηλής κοινωνίας, που πάλι συγχρωτίζεται με την μπασκλασαρία!!!
    Για να καταλάβετε δε πόσο πάτος ήταν το συγκεκριμένο εργάκι, αφού αυτό ήταν κάτι το διαφορετικό από τα καθιερωμένα γαμιολίκια του ρώμα που πουλάνε, σε αυτό είχε σε μόνιμη βάση τον διάσημο(;) από τα Σφηνάκια Σίλα Σεραφείμ, στο ρόλο του λαϊκού φονέα της ελληνικής γλώσσας, κάτι που ο Ρώμας συμπεριέλαβε μόνο σε ΌΛΑ του τα σήριαλ.

    (Σημείωση: Το μόνο πράγμα που με διασκέδασε κάπως και περιείχε τον Ρώμα είναι το γνωστό “Γιατί η Πίτσα Παπαδοπούλου δεν παντρεύτηκε τον Χάρη Ρώμα; Για να μην την λένε Πίτσα Ρώμα” (και γιατί ο Χάρης Ρώμας είναι πούστης βέβαια, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός του ανέκδοτου).

    Κι όμως, το σενάριο, δεν είναι τελείως μυθοπλασία!! Αν παρατηρήσετε, σε κάθε έργο του, από ό,τι είδα κι εγώ, όλο, μα όλο το σενάριο έχει να κάνει με κάποιον που μιλάει με έντονους διαλόγους, προκλητικές & προσβλητικές εκφράσεις, βρισιές, κανιβαλισμούς, ακόμα και bullying (ω ναι!!) με κάποιον δηλαδή που βρίζει τους πάντες (και από ό,τι είδα να βρίζει κυρίως τους χαρακτήρες που είναι γυναίκες ή και παιδιά, ναι ναι έβαλε και παιδιά μέσα για να βγάλει και σ’αυτά τις ψυχανωμαλίες του), για να δείξει μάλλον σε ‘μας ότι δήθεν έχει κι άλλον εαυτό μέσα του και δεν είναι μόνο η κραγμένη πουστάρα, ώστε να προκαλέσει και να καθηλώσει τον αποβλακωμένο τηλεθεατή και ίσως για να κάνει και τηλεθέαση.
    Μόνο που σε όλες τις σκηνές περισσότερο του βγαίνει να κάνει σαν ένας γνήσιος αγριόπουστας!!! Είδα ότι για να είναι πειστικός στις σκηνές, σουφρώνει τη ζαρωμένη σκατόφατσά του μπροστά στους υπόλοιπους ηθοποιούς, χτυπιέται και σφίγγει τα δόντια του, φοβούμενος πάντα μη σκίσει κανένα καλτσόν!!!! Έτσι η μούρη του γίνεται σαν τον κώλο της κότας και προκαλεί περισσότερο γέλιο με την κωμική σκατόφατσά του παρά θυμό!! Αλλάζει και τη φωνή του, αλλά ακόμα κι έτσι μιλάει εκνευριστικά σαν πουστάρα που θέλι να το κρύψει αλλά είναι έτοιμη να εκδηλωθεί!! Θυμίζει πολλές από τις ηλίθιες ελληνικές ταινίες, που είχαν αρκετούς ακραίους & γραφικούς χαρακτήρες και προσπαθεί να μιμηθεί κάπως το λόγο τους, για να προκαλέσει περισσότερο!! Άλλα το καρπούζι είναι μάπα!!

    Από ό,τι διάβασα, χρησιμοποιεί τις ίδιες χαρακτηριστικές εκφράσεις σε όλα του τα σήριαλ, έχοντας κάνει βέβαια και αρκετά σεναριακά λάθη, αφού ένα πράγμα που έχει γράψει σε ένα επεισόδιο το αναιρεί σε ένα άλλο, πάλι για να βγάλει τα απωθημένα του και γιατί δεν μπορεί να κρατηθεί!!!!

    Πολλές φορές στις σειρές του, έχω διαβάσει ότι τη βρίσκει στις σκηνές με ωραίους άντρες, μιλάει τη γλώσσα των ομοφυλόφιλων, τα λεγόμενα καλιαρντά, ενώ είδα ότι έχει βάλει και gay χαρακτήρες !! Χαρακτηριστικός είναι αυτός που έφυγε από το σπίτι αφήνοντας γυναίκα και παιδί γιατί λέει ήταν τελικά ομοφυλόφιλος!! Και είδα ότι ο πούστης ο Ρώμας του κάνει ιδιαίτερη μνεία για να ευαισθητοποιήσει τους τηλεθεατές(!!) για αυτά που τραβάνε σε όλη τους τη ζωή οι gay (και ίσως και για να κάνει λίγο παραπάνω τηλεθέαση!!) Τι μου θυμίζει άραγε αυτό?? Αυτός ο πούστης δεν είχε παντρευτεί μία με την οποία χώρισε μετά από δύο χρόνια, γιατί προφανώς βαρέθηκε και γιατί γούσταρε εκ γενετής το ”από πίσω”??? Τυχαίο???

    Μέχρι και οι βλάκες οι ηθοποιοί των σήριαλ του έχουνε γίνει πειραματόζωα για τα ψυχολογικά προβλήματα του Ρώμα. Αφού μετά αυτός ο πούστης τους γλύφει από πάνω μέχρι κάτω που του έδωσαν την ευκαιρία να βγάλει έμμεσα τα απωθημένα του μέσω αυτών!!!

    Κι όμως, θέλω να πω κι αυτό!!

    Ο Ρώμας (όπως και πολλοί άλλοι ”ηθοποιοί” ή ”σεναριογράφοι” με μία τέτοια ή αντίστοιχη ιδιαιτερότητα ή απλώς μία έμφυτη ψυχανωμαλία) μάλλον στην παιδική, εφηβική και νεαρή του ηλικία θα είχε υποστεί του κόσμου τα βρισίδια, τον εκφοβισμό, το bullying και θα ‘χε φάει πραγματικά πολύ ξύλο από τους πάντες, είτε λόγω της γνωστής σε όλους εδώ και πολλά χρόνια ιδιαιτερότητάς του, είτε λόγω της ψυχανώμαλης φύσης του, είτε για τα υπόλοιπα χίλια δυο ελαττώματά του!! Συν το γεγονός ότι ήταν πούστης από μικρό παιδί, ζούσε με παρωπίδες και μάλλον με αυτά που πέρασε, όχι μόνο αντιπάθησε τον κόσμο, αλλά μίσησε τους πάντες και ίσως ιδιαίτερα τις γυναίκες!!
    Έχοντας γεννηθεί λοιπόν με ένα γυναικείο κουτοπόνηρο μυαλό και έχοντας περάσει όλα αυτά, έγινε ένα κομπλεξικό, παρανοϊκό, πικραμένο και αδικημένο ανθρωπάκι, που εξαιτίας των βιωμάτων του, κατάφερε και μίσησε όλο το σύμπαν!!
    Κι έχοντας φυσικά κι μία έμφυτη ικανότητα στη φανταστική λογοδιάροοια, αφομοίωσε διάφορες εκφράσεις, του μείνανε τα βιώματα και γι’αυτό κάθε φορά βρίσκει την ευκαιρία είτε στις συνεντεύξεις, είτε στο σενάριο να βγάζει ό,τι ψυχανωμαλία κουβαλάει με τα απωθημένα του!!
    Δεν τυχαίο ότι πολλές φορές μιλάει από στις σειρές του, με τις ίδιες ακριβώς λέξεις και φράσεις!!

    Και επίσης, στα μπουρδελοσενάρια αυτά, αποτυπώνεται η νοοτροπία της κατινιάς και του κουτσομπολιού για όλο το σύμπαν και της τριτοκοσμικής συμπεριφοράς και υποκουλτούρας που εκφράζει και προωθεί ο μέσος βρωμιάρης γύφτος ελληνάρας είτε η μέση βρωμιάρα γύφτισα ελληνίδα. Όλοι, μα όλοι αυτοί οι γυφτοηθοποιοί είναι το ίδιο εκνευριστικοί και αντιπαθητικοί!! Συν το ότι παρατήρησα πως πολλές φορές, τόσο αυτός ο αγριόπουστας όσο και οι υπόλοιποι ηλίθιοι ηθοποιοί, όταν δεν γκαρίζουν σαν ζώα, μιλάνε τελείως ξεψυχισμένα, που σου σπάει περισσότερο τα νεύρα!!! Φαίνεται ότι και ο πούστης ο Ρώμας και η άλλη η ξεκωλιάρα κοιτάνε να νευριάσουν τον τηλεθεατή από όλες τις μεριές!! Αυτό δυστυχώς δείχνει πόσο χοντρό πρόβλημα είναι αυτή η υποκουλτουριάρικη σαπίλα και η οποία πηγάζει από την τεράστια ψυχανωμαλία και τα ψυχολογικά προβλήματα κάτι τέτοιων κατακαθιών, που τους επιτρέπουν όλα τα μπουρδελοκάναλα στο Ελλαδιστάν να αποτυπώνουν μέσα από το μαλακισμένο κείμενο την υπέρμετρη ψυχασθένειά τους στη μικρή οθόνη!! Και μόνο το αστείο παίξιμο των ρόλων με αυτή τη μαλακισμένη χροιά της φωνής σού σπάει περισσότερο τα νεύρα!! Όταν ο πούστης ο Ρώμας προσπαθεί να κάνει με διάφορες κινήσεις τον άντρα στα σήριαλ, του βγαίνει είτε η αδελφίστικη γυναικεία φωνή, είτε αυτή η εκνευριστική βραχνάδα, που σε κάνει είτε να νευριάζεις με αυτό το γραφικό και μόνιμο καργκιοζιλίκι που βγάζει απ’έξω, είτε να γελάς κοροϊδευτικά είτε να κλαίς από αηδία και ντροπή για τα χάλια της Ελληνικής τηλεόρασης, που υποστηρίζει κατά κόρον το κοινό!!
    Για να δείτε πως ό,τι σκατά είχαν όλοι αυτοί οι ξεκωλιάρηδες, τα βγάλανε όλα μαζεμένα σε αυτά τα εκτρώματα!!

    Συνδυάζοντας όλα αυτά που προείπα, έφτιαξε αυτόν τον ηλίθιο & τριτοκοσμικό χαρακτήρα που τον έκανε γνωστό!!
    Και εννοείται ότι στα σήριαλ, δίνει ρεσιτάλ ψυχανωμαλίας, έχοντας πλήρη ελευθερία και το άλλοθι της μυθοπλασίας, οπότε ξεφεύγει τελείως, βρίζοντας την απέναντι εικόνα και βάζοντας και μερικές σάλτσες στους κουραδόμαγκες-χαρακτήρες του για να προκαλέσει περισσότερο!!!
    Άλλωστε, ξέρουμε ήδη ότι ο Ρώμας είναι καραπουστάρα του κερατά, μισογύνης και ψυχανώμαλος. Και αυτό ακριβώς το βγάζει και στο σενάριο!! Και η ειρωνεία είναι ότι αντιπαθεί κυρίως τις γυναίκες, ενώ ο ίδιος έχει γυναικείο μυαλό και είναι ίσως τα ίδια σκατά με αυτές που κοροϊδεύει!!

    (Στην κανονική ζωή, δε νομίζω να τον παίρνει να μιλήσει και τόσο πολύ από κοντα. Γιατί τότε είναι που θα φάει το ξύλο της ζωής του. Και γι’αυτό κλανει μεντες

    Προφανώς τέτοιοι χαρακτήρες-καρικατούρες όπως αυτόν που έκανε ο Ρώμας όλα αυτά τα χρόνια, πουλούσε και έκανε νούμερα τηλεθέασης, μερικές φορές ακόμα και στις πολλές επαναλήψεις, χτυπώντας πάνω στο θυμικό και στην υποκουλτούρα που κεντρίζει το ενδιαφέρον και χαρακτηρίζει και το σύγχρονο νεοέλληνα.
    Και δεν μου λέει κάτι το ότι παιζόνταν συνέχεια σε επανάληψη!! Υπήρχαν πολλές αντίστοιχες άθλιες ή όχι σειρές που παιζόντουσαν κι αυτές σε επανάληψη, όπως π.χ. μία σειρά με το Μπέζο!! Και φυσικά, οι μαλακίες του Ρώμα δεν έκαναν νούμερα καθημερινά παρά μόνο στα καλοκαίρια και στις απεργίες!! Κι από ό,τι διάβασα, επειδή οι μαλακίες αυτές δεν έπιαναν νούμερα στις καθημερινές, κοβόντουσαν πολλές σκηνές από αυτά τα εκτρώματα!! Και όχι μόνο για αυτό, αλλά υποθέτω και γιατί μάλλον δεν άντεχαν να το βλέπει ούτε το ίδιο το κανάλι!! Το ίδιο συνέβαινε και σε άλλες τέτοιες μαλακοσειρές όπως των Ρήγα-Αποστόλου ή των Ρίσβα-Σολωμού (άλλοι ψυχανώμαλοι πούστηδες κι αυτοί!! Τα ίδια σκατά με το πούστη το Ρώμα. Κι αυτοί σε όλα τα σενάρια αποτύπωναν ψυχανώμαλιες & διάφορες προκλητικές μαλακίες για όλο τον κόσμο, κι αυτοί έβαζαν ηθοποιούς που έβριζαν & γκάριζαν (και πολλοί από αυτούς ήταν αχούρια, που το μόνο που έκαναν ήταν να βρίζουν, να χτυπιούνται, να γκαρίζουν, βγάζοντας όλοι αυτοί μέσα από τις ψυχανώμαλες φωνές και το απωθημένο τους ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥΣ, και σ’αυτές υπήρχαν διάφοροι ηθοποιοί που τους είχαν δώσει αυτοί οι καριόληδες κάτι ηλίθιους και απαξιωτικούς ρόλους-θύματα όπου δεν μπορούσαν ούτε καν να μιλήσουν και οι οποίοι ρόλοι προκαλούσαν οργή βλέποντας αυτές τις πραγματικές τριτοκοσμικές απόψεις των σεναριογράφων για τα πράγματα, και σ’αυτές κοβόντουσαν πολλές πούστικες σκηνές, μέχρι και ολόκληρες σειρές, και στη συνέχεια τα καινούργια τους ”εκτρώματα” πάτωσαν και κόπηκαν τελείως από την τηλεόραση κλπ κλπ κλπ!!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ Ή ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΒΡΩΜΟΞΕΚΩΛΙΑΡΗΣ Ή ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΒΡΩΜΟΞΕΚΩΛΙΑΡΑ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ, ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ!! ΕΝΑ ΡΕΣΙΤΑΛ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ!! ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΨΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ & ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ!! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΕΣ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ!!)

    Έχοντας λοιπόν καβαλήσει το καλάμι, και αυτός και η μαλακισμένη η Χατζησοφία, από τη μία λένε ότι νιώθουν αδιάφορα για τις παλιές του σειρές και από την άλλη, όπου και να πάνε, δεν χάνουν ευκαιρία να διατυμπανίζουν τις μαλακοσειρές τους!!

    Είδα σε κάτι βίντεο αυτόν τον πούστη το ρώμα, σε διάφορες συνεντεύξεις, όπου είχε καβαλήσει όχι καλάμι αλλά παλούκι!!

    Κρατηθείτε!!
    Είπε ότι ”είμαι ο καλύτερος κανείς δεν μπορεί να με περάσει” ή ότι το ”παρθεναγωγείο” ήταν σαν παραγωγή του bbc ή ότι η λεκάκη είναι καλύτερη από την τζένιφερ άνιστον!!!

    Κι αυτή η κωλόγρια η χατζησοφία είχε πει για ένα σήριαλ του μαλάκα του μπέζου ότι αντιγράφει ένα δικό της σήριαλ!!

    Όσον αφορά το τελευταίο, το σήριαλ του Μπέζου ήταν διασκευασμένο και επειδή διαδραματιζόταν κι αυτό σε ένα χωριό, είπε αμέσως αυτή η καριόλα η Χατζησοφία ότι την αντιγράφουν!!!!
    Επειδή αυτή η ψυχανώμαλια κατάφερε και πούλησε κάνοντας νούμερα, αυτή η κωλόγρια δεν έχασε την ευκαιρία και ψωνίστηκε πάλι με αυτό το έκτρωμα. Και όντας ψωνισμένη, επειδή είδε ότι το σήριαλ του Μπέζου διαδραματίζεται σε χωριό κι έχει και φούρνο, αμέσως πετάχτηκε σαν την πορδή και είπε ότι αντιγράφουν αυτό το φρικτό έκτρωμα που λέγεται ”καφέ”!! Η σειρά του Μπέζου βασίζεται στη σειρά του BBC “Doctor Martin” και σε μια ισπανική βερσιόν της. Λες μωρή πατσαβούρα αυτές να αντέγραψαν το “Καφέ της Χαράς”; Την έχω ικανή να πει ακόμα και τέτοια μαλακία!!
    Εδώ ο άλλος ο πούστης σύγκρινε τις παπαριές του με το BBC και τα φρόκαλα τους ηθοποιούς με άλλους του εξωτερικού!! Εκεί θα κολλήσουμε λοιπόν??

    Όσον αφορά τα υπόλοιπα του Ρώμα…

    Υπάρχουν πολλοί σεναριογράφοι, οι οποίοι είναι παρανοϊκοί και ψυχανώμαλοι και αυτό το βγάζουν και στο σενάριο Όλοι αυτοί μάλλον στην παιδική, εφηβική και νεαρή του ηλικία θα είχαν υποστεί του κόσμου τα βρισίδια, τον εκφοβισμό, το bullying και θα ‘χαν φάει πραγματικά πολύ ξύλο από τους πάντες, είτε λόγω της γνωστής σε όλους εδώ και πολλά χρόνια ιδιαιτερότητάς του, είτε για τα υπόλοιπα χίλια δυο ελαττώματά του!!. λογοδιάρροια Και λόγω όλων αυτών των βιωμάτων του, γίνανε οι ίδιοι κομπλεξικά και παρανοϊκά και βγάζουν στο σενάριο όλα τα απωθημένα τους. Εξαιτίας του χαμηλού επιπέδου και της αποβλάκωσης των τηλεθεατών, όλοι αυτοί οι χαρακτήρες-καρικατούρες έκαναν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ακόμα και στις επαναλήψεις!! όλο το σενάριο έχει να κάνει με κάποιον που μιλάει με έντονους διαλόγους, προκλητικές & προσβλητικές εκφράσεις, βρισιές, κανιβαλισμούς, ακόμα και bullying (ω ναι!!) με κάποιον δηλαδή που βρίζει τους πάντες Μέχρι και οι βλάκες οι ηθοποιοί των σήριαλ του έχουνε γίνει πειραματόζωα και παίζουν σαν ζώα της ζούγκλας για να ικανοποιήσουν τα ψυχολογικά προβλήματα του κάθε σεναριογράφου ή σκηνοθέτη. Αρκετοί από αυτούς γελοιοποιούνται από την ψυχανωμαλία του σενάριου με κάτι ρόλους ξεφτίλα και συνεχίζουν να ταυτίζονται στην πορεία τους με αυτούς τους κατώτερους ρόλους!! Και δεν είναι να πεις ότι για να υπηρετήσει την τέχνη του ο ηθοποιός θα πρέπει να υποδύεται σε κάθε, μα κάθε επεισόδιο τους ψυχανώμαλους χαρακτήρες που πλάθει ο κάθε ξεκωλιάρης σεναριογράφος ή σκηνοθέτης!! Ακόμα κι όταν εμφανίζεται σε ένα μόνο ηλίθιο επεισόδιο, πόσο μάλλον όταν προορίζεται να ξεφτιλιστεί σε ολόκληρο το έκτρωμα!! Και το εξοργιστικό ξέρετε ποιο είναι?? Ότι όταν κάποιος ή κάποια από τους μαλακοσυντελεστές όλων των εκτρομάτων του έχει κόψει επαφή με αυτόν τον πούστη για διάφορους λόγους(π.χ. επειδή ταυτιζόταν με ρόλους-ξεφτίλα ή επειδή αντιπαθούσε τον προκλητικό πούστικο εαυτό του καριόλη του Ρώμα), αμέσως αυτός ο πούστης ο Ρώμας τον ξεφτιλίζει και στην κανονική ζωή!! Δηλαδή όχι μόνο τον ξεφτίλιζε ταυτίζοντας τον/την σε κάθε επεισόδιο με ηλίθιους ρόλους, αλλά θέλει να τον/την ξεφτιλίσει κιόλας, επειδή δεν τον ευγνωμονεί που τον/την έκανε γνωστό/η με αυτή τη σαβούρα!! Δηλαδή κάτι τέτοιους είναι να τους πιάσεις από το λαιμό, να τους ρίξεις κάτω και να αρχίζεις να τους κλωτσάς με μανία στο κεφάλι, μέχρι να καταφέρουν να σακατευτούν εντελώς!! Μέχρι να τους πεθάνεις!! Εγώ εξήγησα πώς και γιατί διάφοροι/ες απατεώνες έχουν την τάση να προωθούνται και εντέλει να γίνονται φίρμες!! Τέτοια εκτρώματα δεν έπρεπε ποτέ να υπάρχουν, επειδή όμως πουλάνε για τους λόγους που είπα πριν, βγαίνει μετά το κάθε κατακάθι, το παίρνει πάνω του, βάζει τα καλάμια στην κωλοτρυπίδα του λέγοντας ακόμα κι ότι οι σαβούρες του ”είναι σαν τις σειρές του εξωτερικού”, βλέπει τους άλλους αφ’υψηλού και καθήμενος πάνω στο καλάμι της κωλοτρυπίδας του, τα βάζει με όλο τον κόσμο, ειδικά όταν ακούει αλήθειες που πονάνε!! Ακόμα και σε όσους δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται και του χαϊδεύουν τα αυτιά, λόγω όλων των βιωμάτων του, είναι έτοιμος να τους προσβάλει με το γνωστό πούστικο τρόπο!! Και όντως, στο ελλαδιστάν με αυτόν τον τρόπο, ξεφύτρωσαν όχι μόνο πολλοί τέτοιοι πούστηδες οι σεναριογράφοι, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, αλλά και πολλοί άλλοι τέτοιοι κουραδόμαγκες παντού, που το έπαιζαν πολύ ”δήθεν”!! Όμως τα ”δήθεν” αργά ή γρήγορα γκρεμίζονται!! Και παρά την ατελείωτη και διαχρονική ηλιθιότητα του γύφτου βλαχονεοελληνάρα, η φούσκα έσκασε παντού!! Ειλικρινά, όσοι συνεχίζουν να βλέπουν αυτό το έκτρωμα ή απλά είναι άβουλοι, αποβλακωμένοι, καθηλωμένοι σε μία τηλεόραση γεμάτη σαβούρες ή είναι χαμηλής νοημοσύνης ή απλά είναι μαζοχιστές!!
    Εγώ λυπάμαι περισσότερο τα μικρά παιδιά που κατάφεραν και πρόλαβαν να δουν αυτή τη σαπίλα, αποβλακώθηκαν και ίσως επηρεάστηκαν από τη ψυχανωμαλία. Πολλοί από αυτούς είναι ομοφυλόφιλοι και μισογύνηδες, έχω διαβάσει ότι τη βρίσκει στις σκηνές με ωραίους άντρες, μιλάει τη γλώσσα των ομοφυλόφιλων, τα λεγόμενα καλιαρντά, ενώ είδα ότι έχει βάλει και gay χαρακτήρες για να υποστηρίξει τα δικαιώματα των gay !! Και στα κείμενα όλων των εκτρωμάτων του, βλέπω ότι το βρισίδι των ρόλων μαζί με όλο το σύμπαν, πέφτει κυρίως σε γυναίκες!! Και προκαλούν περισσότερο θυμό με την κωμική σκατόφατσά του παρά γέλιο!!
    Μέχρι και στην Ελλάδα, έχουν βαρεθεί κάποιοι να βλέπουν αυτές τις μαλακίες και μέχρι και τα κανάλια κόβουν σκηνές από αυτές τις παλιές σειρές!! Αλλά αυτές ξεφυτρώνουν από παντού!! Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις μικρά. Έχω παρατηρήσει πολλούς ηθοποιούς που έχουν πραγματικά ταλέντο και δε γίνονται ποτέ γνωστοί. Υπάρχουν όμως και πολλοί άλλοι μεγάλοι σε ηλικία, μεσήλικες που παριστάνουν τους ταλαντούχους ηθοποιούς, αλλά το μόνο που κάνουν στα έργα είναι να φωνάζουν, να γκαρίζουν και να χτυπιούνται πάνω κάτω. Ενώ όταν δοκιμαστούν να κάνουν κάτι διαφορετικό, πατώνουν αμέσως. Αυτό εγώ δεν το λέω υποκριτικό ταλέντο. Το λέω ψύχωση. Το λέω απατεωνιά.

    Είναι γεγονός πως επειδή πούλησε στο παρελθόν όλη αυτή η τριτοκοσμική σαβούρα, όχι μόνο μπήκε το καλάμι στον κώλο του, αλλά βγήκε κι από το στόμα του και συνεχίζει να ιππεύει και να καλπάζει με αυτό!!

    Το να λες ότι το μπουρδελοσενάριο σου είναι ίσως το καλύτερο, επειδή κατάφερε κι πούλησε, κάνοντας νούμερα για τους λόγους που ανέφερα, δεν σε κάνει μόνο ψώνιο.

    Θα πρέπει να είσαι και κωλάνθρωπος και ψυχικά διαταραγμένος!!!
    Το θεωρώ τελείως παράνοια και μία γνήσια ψυχική διαταραχή!!!

    Κι όταν ο πούστης ο Μπεζος είχε πει ”να τελειώνουμε με όλη αυτή τη σαβούρα”, πετάχτηκε πάλι η παλιοξεκωλιάρα η χατζησοφία και είπε για τον μπέζο ”εσύ δεν ήσουν μέσα σε αυτή τη σαβούρα γιαννάκη”!!

    Αν και πιστεύω ότι και ο ηλίθιος ο Μπέζος έχει καβαλήσει επίσης το καλάμι, αναριωτιέμαι γιατί θίχτηκε τόσο πολύ η μαλακισμένη η Χατζησοφία!!

    Αλλά βέβαια… Όποιος έχει τη μύγα μιγιάζεται!! Και η μύγα πάει και κάθεται κυρίως στα σκατά!!!

    Ίσως το μεγαλύτερο σφάλμα που έκανε ο ρώμας και η παρέα του, εκτός του ότι δημιούργησαν όλες αυτές τις παντελώς ηλίθιες σειρές, είναι η ιδιαίτερη φύση που τις προσέδωσαν. Έτσι, το κανάλι έβλεπε ότι η σαβούρα πουλάει, αδιαφορώντας για τα νεύρα των τηλεθεατών, με τα οποία έπαιζε κάθε πρωί, μεσημέρι ή απόγευμα.

    Για να μην αναφερθούμε στο ότι υπήρχαν από ό,τι διάβασα κάποια επεισόδια τα οποία έχουν προβληθεί μόνο ελάχιστες φορές για άγνωστους λόγους. Ή μάλλον γιατί σε μερικά από αυτά ο πούστης ο ρώμας δίνει ρεσιτάλ ψυχανωμαλίας και απωθημένων και γίνεται εντελώς εκνευριστικός, μέχρι σαδιστής!!!!

    Μιλάμε η ψυχανωμαλία σε όλο της το μεγαλείο!! Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει χρόνια τώρα!!

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines