Μεταγραφή έκπληξη στον ΣΚΑΪ: Ποιος μεγάλος δημοσιογράφος εντάσσεται στο δυναμικό του

Ποιος γνωστός δημοσιογράφος εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΙ και πότε ξεκινά;

Δύσκολες μέρες διανύει ο ΣΚΑΙ καθώς οι οιωνοί για τις τηλεοπτικές άδειες δεν είναι καλοί.

Παρ’ όλα αυτά ανακοίνωσε τη μεταγραφή ενός μεγάλου και γνωστού δημοσιογράφου στο δυναμικό του.

Με επίσημη ανακοίνωση του το κανάλι του Φαλήρου καλωσορίζει στο δυναμικό του τον επί χρόνια πολιτικό αρθρογράφο, αναλυτή και ραδιοφωνικό παραγωγό, Γιώργο Παπαχρήστο.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Ο επί χρόνια πολιτικός αρθρογράφος και αναλυτής Γιώργος Παπαχρήστος, εντάσσεται από τον Σεπτέμβριο στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος θα έχει σημαντική παρουσία τόσο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 όσο και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο ΣΚΑΪ τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία.

ο Γιώργος Παπαχρήστος γεννήθηκε στα Γιάννενα το 1955. Σπούδασε οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων στην τότε ΑΣΟΕΕ (σήμερα Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1976, σε ηλικία 21 ετών, και έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και πολιτικός συντάκτης στις εφημερίδες «Βραδυνή», «Εξόρμηση», «Ελεύθερη Γνώμη», «Το Βήμα» και «Τα Νέα» (στα οποία διετέλεσε και διευθυντής), καθώς και στο περιοδικό «Ταχυδρόμος».

Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και έχει βραβευτεί με το βραβείο για το «ρεπορτάζ της χρονιάς» του Ιδρύματος Μπότση το 1999, που αφορούσε την αποκάλυψη της έκθεσης του πρέσβη Κωστούλα για την υπόθεση Οτσαλάν.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος έχει γράψει αρκετά βιβλία, που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Λιβάνη. Το πολιτικό μυθιστόρημά του «Σκιές στο Περιστύλιο» υπήρξε μεγάλο μπεστ σέλλερ.

Διαβάστε γιατί συνελήφθη ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.