Νέα εποχή για JUMBO: Ποιος συνεργάτης ανοίγει το πρώτο σούπερμαρκετ με Jumbo

Πού ανοίγει το πρώτο υπερκατάστημα Jumbo σε συνεργασία με τα σουπερμάρκετ Ρουμελιώτης;

Η απόφαση είναι ειλημμένη και το πρώτο πολυκατάστημα JUMBO που θα είναι και σούπερ μάρκετ μαζί είναι στα σκαριά.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας Γιώργος Ρουμελιώτης προχωρά σε νέο επιχειρηματικό σχέδιο που θα επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Διευκρινίζεται οτι η εταιρεία Ρουμελιώτης, επίσημος συνεργάτης Ν. Ηλείας της εταιρείας Jumbo, κατασκευάζει και θα λειτουργήσει τον πολυχώρο, όχι η εταιρεία Jumbo.

Καθώς εκτός από τα σούπερ-μάρκετ που διαθέτει σε όλη την Ηλεία αλλά και στην Αχαΐα πλέον προχωρά στην κατασκευή και λειτουργία στη Γαστούνη ενός μεγάλου πολυκαταστήματος Ρουμελιώτης ΣΜ και μαζί θα λειτουργήσει και πολυκατάστημα JUMBO στην Ηλεία.

Η Jumbo εκμεταλλευόμενη το μέγεθος των καταστημάτων της, αλλά και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο τομέας του παιχνιδιού, μέσω του οποίου έγιναν τα Jumbo γνωστά στους καταναλωτές, έχει περιοριστεί σημαντικά, σκέφτεται πολύ σοβαρά την εν λόγω κίνηση.

Σήμερα σε ένα κατάστημα Jumbo ο καταναλωτής μπορεί να βρει τα πάντα για το σπίτι, ενώ σημαντικό ποσοστό αντιπροσωπεύει ο κλάδος των εποχιακών ειδών (χριστουγεννιάτικα είδη, αποκριάτικα είδη, καλοκαιρινά είδη κ.λπ.).

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Μόνιμη μείωση τιμής και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.

Παράλληλα ο καταναλωτής μπορεί να βρει, σήμερα, σε ένα κατάστημα Jumbo, είδη καθαρισμού, αλλά και προϊόντα προσωπικής υγιεινής.

Έτσι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η διοίκηση του Jumbo δεν θα δυσκολευθεί να μετατρέψει τα καταστημάτων της αλυσίδας σε super market αφού το μόνο που μένει ουσιαστικά να εντάξει είναι ο τομέας του φαγητού και των ποτών (αλκοολούχων και μη).

Διαβάστε ποια μπισκότα των Jumbo ανακαλεί ο ΕΦΕΤ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι ετοιμάζουν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market για να επικρατήσουν στη μάχη των σούπερ μάρκετ.