Λύγισε η Κέλλυ Σακάκου μετά τον θάνατο του συζύγου της: «Ζω τις χειρότερες…»

Τι δήλωσε η Κέλλυ Σακάκου μετά το θάνατο του συζύγου της;

Ο ξαφνικός θάνατος του συζύγου της και σπουδαίου ηθοποιού, Σπύρου Φασιανού, πριν από μερικές ημέρες την κατέβαλε ολοκληρωτικά.

«Ο,τι και να πω, παιδί μου και συνάδελφε μου, είναι λίγο. Έχασα τον άνθρωπο μου εντελώς ξαφνικά», λέει η Κέλλυ Σακάκου.

Τα λόγια της βαριά, όπως άλλωστε και η ψυχολογία της, όπως η ίδια λέει:

«Κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτόν τον εφιάλτη. Ζω τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου», εκμυστηρεύεται στη «Freddo».

Λόγια μεγάλου πόνου από μια γυναίκα που δεν μας έχει συνηθίσει να κλαίει, αλλά να χαμογελάει και να δίνει αισιόδοξα μηνύματα στους συνανθρώπους της.

Όμως για την Κέλλυ Σακάκου ο σύζυγος της ήταν και το μοναδικό στήριγμα της ζωής της, μιας και το ζευγάρι δεν είχε αποκτήσει παιδιά.

Ο ερωτάς τους υπήρξε μοναδικός, καθώς και οι δύο διακρίνονταν από μια ιδιαίτερη κουλτούρα αλλά και ήθος. Ήταν Πέμπτη 7 Ιουλίου όταν ο Σπύρος Φασιανός άφησε την τελευταία του πνοή εντελώς ξαφνικά.

«Ήταν αναπάντεχο. Δεν περιμέναμε ότι θα “φύγει” έτσι απρόσμενα», είχε δηλώσει καταβεβλημένος πριν από μερικές μέρες στη «Freddo» ο αδελφός του και σπουδαίος ζωγράφος, Αλέκος Φασιανός.

«Νιώθω τόση απελπισία που δεν το χωράει ο νους σας», λέει η Κέλλυ Σακάκου με αναφιλητά, εκφράζοντας τον πόνο που έχει σκεπάσει όλη την οικογένεια.

«Η φωνή μου έχει κλείσει από τον πόνο και το κλάμα. Δεν ξέρω πώς θα αντεπεξέλθω στη συνέχεια της ζωής μου», λέει. «Είναι πολύ νωπό το γεγονός. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο, παρά μόνο τον ίδιο και τη μορφή του. Μου λείπει, ο Σπύρος. Μου λείπει και πονάω γι’ αυτόν».

Διαβάστε πώς πέθανε ο ηθοποιός Σπύρος Φασιανός.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.